Cele mai frumoase 27 proiecte de primavara pentru gradina ta

0
5030

Cele mai frumoase 27 proiecte de primavara pentru gradina ta

Proiectele de primavara sunt cele care iti vor readuce gradina la viata in anotimpul acesta. Desigur, razele soarelui joaca si ele un rol important, insa florile, in combinatie cu proiectele de tipul Do It Yourself sunt cele care iti fac gradina mai frumoasa.


Hai sa alegi dintre cele mai frumoase 27 de idei! Galeria de mai jos va este prezentata pentru ca voi sa va inspirati din ideile puse in aplicare de alti oameni. Acesti oameni au avut multa rabdare, insa trebuie sa recunoastem ca este nevoie si de pricepere pentru a realiza unele proiecte.

Transforma paletii din lemn

Refoloseste paletii din lemn si transforma-i in decoratiuni pentru gradina. Poti decora cu ajutorul lor gradina, folosind paleti si ghiveci cu flori. 

Transforma un dulap vechi

Refoloseste un dulap vechi si transforma-l intr-un ornament superb pentru gradina. Nu uita sa il si vopsesti pentru un plus de eleganta. 


Realizeaza suporturi pentru ghivece

Geamurile tale vor fi si mai frumoase, mai luminoase si mai incantatoare daca veti realiza astfel de suporturi pentru ghivece. 

Refoloseste cizmele vechi

Refoloseste cizmele vechi pentru a le transforma in suporturi pentru florile tale. Planteaza flori colorate in ele si pozitioneaza-le chiar la usa de la intrare. Vor arata fantastic! 

Ghivece mari pentru decoratiuni superbe

Ghivecele mari si foarte mari sunt potrivite pentru exterior. Sunt frumoase, sunt practice si nu pot fi usor miscate de catre vant sau de catre animalele din curtea ta.


In plus, arata mult mai bine decat ghivecele mici si ies in evidenta.  

Amenajeaza un spatiu pentru relaxare

In curtea casei sau chiar pe terasa casei tale poti realiza un astfel de spatiu pentru relaxare. Ai nevoie doar de o bancuta si doua perne simpatice. Daca vrei, poti pune acolo chiar si o masuta pentru cafea. Diminetile tale vor fi mai frumoase daca iti vei bea cafeaua pe terasa casei, citind o carte sau rasfoind o revista.

sursa foto: woohome.com