Cele mai frumoase 29 idei decoratiuni exterioare pentru Paste

0
2666
decoratiuni exterioare pentru Paste

Cele mai frumoase 29 idei decoratiuni exterioare pentru Paste

Haideti sa realizam impreuna decoratiuni exterioare pentru Paste!


Pastele este una dintre sarbatorile mele preferate. Vremea este placuta, toata familia se aduna si se petrec momente frumoase, formandu-se amintiri de nepretuit.

De asemenea, Pastele este si o ocazie de a ne pune imaginatia la incercare. Indemanarea si imaginatia fac echipa buna atunci cand este vorba de realizarea unor ornamente si decoratiuni colorate si pline de viata.

Te invitam sa te inspiri din galeria noastra foto de idei pentru proiecte de exterior. Infrumuseteaza-ti curtea cu proiecte superbe pentru Paste!


Da-i culoare gradinii tale!

Gradina este spatiul in care te relaxezi. Asa ca, infrumuseteaza acest spatiu cu ajutorul ornamentelor colorate. Decupeaza diferite forme specifice sarbatorii ce se apropie si apoi lipeste-le de garduletele din curte sau gradina, de copac sau de alte ornamente pe care le ai in gospodaria ta.

Decoreaza florile!

Cine spune ca de Paste nu putem impodobi un pom? Impodobeste florile preferate cu ornamente si decoratiuni specifice. 

Decoratiunile de Paste transformate in opera de arta!

O familie din Germania a transformat un copac simplu intr-o opera de arta. Membrii familiei au decorat un copac cu aproximativ 10.000 de oua vopsite.


Decorarea copacilor cu oua vopsite reprezinta o traditie obisnuita prin acele locuri, insa familia aceasta a dus traditia la nivelul urmator: acela de arta.

Pomul a devenit o adevarata atractie turistica. Toata lumea se strangea la casa familiei Kraft din Germania pentru a admira frumosul decor. Din pacate, presa spune ca familia Kraft a decis sa inchida gradina, iar acest copac nu mai exista acum.

decoratiuni exterioare pentru Paste

Decoreaza-ti gardul

Fie ca este vorba de partea interioara a gardului sau de cea exterioara, poti infrumuseta acest spatiu cu ajutorul culorilor.


Deseneaza elemente specifice sarbatorii ce se apropie sau lipeste ornamente cu oua de Paste, iepurasi si flori colorate. Mai mult decat atat, ii poti lasa pe cei mici sa se distreze lipind ornamente si decoratiuni frumoase pe gardul din curtea ta.

decoratiuni exterioare pentru Paste

sursa foto: Pinterest