Cele mai frumoase 32 pergole utile care sa iti infrumuseteze curtea

0
2145
pergole utile

Cele mai frumoase 32 pergole utile care sa iti infrumuseteze curtea

Aceste pergole iti vor oferi nu doar umbra de care ai nevoie, cat si doza de unicitate pentru curtea ta. Hai sa vezi si tu care sunt cele mai SPECIALE idei de pergole. Indrazneste sa le pui in aplicare si sa fii unic!


Este timpul sa incepem sa realizam proiecte pentru curte, imbunatatiri aduse spatiului nostru care sa ne aduca bucurie. Indrazneste sa fii unic si alege sa construiesti o pergola in locul unui foisor! Daca nu ai atat de mult spatiu pentru construirea unui foisor, cu atat mai mult acesta este un motiv pentru a apela la constructia unei pergole. Ele sunt unice, acoperisul il realizezi dupa bunul plac si iti vor face curtea mai frumoasa!

Alege un acoperis deosebit, care sa iti schimbe in totalitate design-ul curtii. Mai mult decat atat, design-ul acoperisului poate fi ales in functie de preferintele fiecaruia. Poti alege:

  • acoperis din lemn
  • acoperis retractabil
  • acoperis din tabla, etc.

De asemenea, o pergola te va apara de ploaie, cat si de razele periculoase ale soarelui. Chiar daca nu iti dai seama, aceste raze puternice te pot afecta vara atat pe tine, cat si pe copiii tai.


Voi va dorim spor la treaba si speram sa va placa pozele cu proiecte pe care le-am pregatit pentru voi. Alege o pergola mare, mica, rotunda sau cu diferite alte forme! Alege sa ai o curte cu design unic si sa construiesti cele mai frumoase proiecte pentru ea!

O masa, cateva scaune si cei mai buni prieteni. Acestea sunt ingredientele pentru a avea o zi superba pe tarasa, la umbra pergolei. Va garantam, zilele si petrecute aici va vor aduce linistea de care aveti cu totii nevoie. Haideti sa ne realxam si noi intr-un astfel de loc superb!

sursa foto