Cele mai frumoase aranjamente de flori pentru orice tip de gospodarie

0
2755

Cele mai frumoase aranjamente de flori pentru orice tip de gospodarie

Indiferent ca ai o gospodarie amenajata rustic, modern sau minimalist, aceste aranjamente de flori sunt absolut fantastice pentru fiecare curte. Se potrivesc in orice tip de gospodarie, asa ca alege aranjamentul tau preferat si pozitioneaza-l in curtea ta.


Florile sunt ideale pentru a te bucura de ele, de culorile lor, dar si de mireasma placuta pe care acestea o emana.

Florile cataratoare

Florile cataratoare sunt unele dintre cele mai frumoase plante, ideale pentru gospodaria ta. Acestea nu doar ca sunt absolut superbe, insa ele ofera si umbra si protectie atunci cand vine vorba de vantul puternic sau de soare.

Atunci cand vorbim de plante cataratoare, discutam de glicina, de trandafirii cataratori, dar si de iedera, o planta verde superba.


Florile si plantele cataratoare pot fi asezate si ca intr-o arcada absolut superba, pozitionate deasupra aleilor tale, de exemplu. Vei oferi un design frumos si practic, reusind sa pui in evidenta si florile cataratoare.

Despre glicina mov: Cum se planteaza, intretine si inmulteste

Plante pozitionate in ghivece

De asemenea, poti sa alegi sa iti infrumuseteze gospodaria ajutorul plantelor pozitionate in ghivece. De la petunii, begonii, muscate, floarea de ceara, dar si multe alte plante frumoase, toate pot fi pozitionate in ghivece.

Ai grija sa le pui intr-un loc unde sa aiba parte de soare, dar si de atentia ta de zi cu zi. Ofera-le apa dimineata devreme sau seara tarziu in perioada de vara care este foarte calduroasa.


Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a pozitiona plantele in ghiveci, dar si pe langa alei, pentru a oferi gradinii tale sau curtii un strop de culoare.

Despre udarea plantelor, procesul care le mentine sanatoase si frumoase

Metode de udare a plantelor pentru zilele cand esti plecat

sursa foto: Pinterest