Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun pentru aleea din fata casei

0
1741
aleea din fata casei

Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun pentru aleea din fata casei

Invata sa redecorezi aleea din fata casei!


Pentru mine, clipa in care incep sa faci cumparaturi pentru decorul de Craciun este unul dintre cele mai frumoase momente din an. Imi place sa fac cumparaturi, sa caut ornamente si decoratiuni de Craciun si sa le aranjez in casa sau chiar si in curte.

Pentru norocosii care stau la curte am pregatit o galerie foto impresionanta cu idei de ornamente de Craciun. Aleea din fata gospodariei tale poate fi transformata intr-o adevarata pagina de poveste daca alegi sa o decorezi cu ornamente de Craciun. Opteaza pentru brazi de Craciun, reni, Mos Craciun, oameni de zapada, dar si pentru ghirlande colorate.

Daca si tie iti place la fel de mult sa redecorezi casa pentru Craciun, sa alegi ornamentele si sa le aranjezi in casa sau in exteriorul casei, atunci te invit sa arunci o privire peste galeria foto din acest articol.


Refoloseste schiurile vechi – Redecoreaza aleea din fata casei

Daca esti o persoana pasionata de ski si ti-au ramas o pereche de schiuri vechi, ce nu mai pot fi folosite, trebuie sa stii ce le poti transforma in decoratiuni de Craciun. Decoreaza gardul din fata sau din lateralul casei, inspirandu-te din imaginea de mai jos,

Redecoreaza folosind globuri si fundite rosii

Decoratiunile cu rosu si verde sunt, fara indoiala, cele mai iubite. Mai mult decat atat, daca adaugi si cativa fulgi decorativi in acest decor vei putea obtine o plaja de culori atragatoare care te duce cu gandul direct la peisajele de iarna.

Decoreaza folosind cutii de cadouri

Poti sa realizezi chiar tu cutii de cadouri decorative, speciale pentru aleea din fata casei. Daca vrei sa le construiesti pentru exterior, decoratiunile trebuie facute din materiale rezistente la ploi, ninsoare si la temperaturile scazute. Alege metalul sau chiar si decoratiunile din lemn.


sursa foto: Pinterest