Cele mai frumoase decoratiuni si ornamente cu model Chevron

0
496
model Chevron

Cele mai frumoase decoratiuni si ornamente cu model Chevron

Modelul zig-zag este popular, elegant si se potriveste atat pe draperii, cat si pe alte tipuri de ornamente. Descopera si tu aceste decoratiuni cu model Chevron care ar putea sa iti infrumuseteze casa.


Am pregatit o bogata galerie foto cae sa te inspire si pe tine atunci cand vine vorba de alegerea ornamentelor cu model zig-zag sau model Chevron.

Perdele cu model zig-zag

Daca nu esti fanul unor modele foarte complicate, trebuie sa stii ca modelul zig-zag este ideal pentru dormitorul tau, dar si pentru living room. Atunci cand optezi pentru perdele sau draperii cu modele, singurul lucru de care trebuie sa tii cont este ca restul camerei sa nu fie foarte aglomerata cu decoratiuni.

Covor in model Chevron

Covoarele trebuie sa fie putin diferite fata de restul incaperii, astfel incat sa iasa in evidenta. Pozitionate pe podea, aceste covoare nu atrag atentia foarte mult, asa ca poti alege linistit un model ceva mai iesit din comun. De asemenea, poti opta si pentru o culoare aprinsa, astfel incat incaperea sa fie mai frumoasa, mai plina de viata.


Retapitarea pieselor de mobilier

Fie ca vorbim de un fotoliu mai vechi sau de canapelele din casa ta, poti sa le oferi un nou look destul de usor si accesibil ca si buget. Daca nu vrei sa cumperi inca piese noi de mobilier, le poti retapita. Alege un model diferit, un astfel de model Chevron care sa faca incaperea sa fie mai eleganta, mai frumoasa.

Pentru ca ornamentele sa fie cu adevarat scoase in evidenta, alege doua culori ce ies in evidenta prin contrast. Poti opta cu succes pentru non-culorile alb si negru, dar poti alege si ceva mai indraznet precum este combinatia de galben si mov sau verde si galben aprins.

sursa foto: Pinterest