Cele mai frumoase idei din lume de fantani decorate fantastic

0
4767

Cele mai frumoase idei din lume de fantani decorate fantastic

Fantani decorate fantastic: Fantana din curtea ta poate fi redecorata remarcabil sau poti realiza chiar tu o decoratiune sub forma de fantana, care sa iti infrumuseteze curtea!


Fantanile sunt, in foarte multi curti, o necesitate de care nu te poti lipsi. Fie ca alegi sa scoti apa din fantana ta folosind o galeata sau ca folosesti un hidrofor, o fantana este de mare ajutor. De aceea, astazi am adunat o serie de idei superbe pentru ca tu sa iti decorezi fantana din curte.

Fantanile nu trebuie sa ramana nedecorate. Profita de acest spatiu ce tine umbra si pozitioneaza pe langa fantana cateva ghivece cu flori colorate. Acestea nu doar ca iti infrumuseteaza spatiul, dar te ajuta si sa mentii florile departe de razele directe ale soarelui.

Amenajeaza-ti chiar tu o fantana de decor!

In jurul Bucurestiului si in alte orase mari, oamenii nu au nevoie de fantana deoarece au deja apa curenta. Acest lucru nu inseamna ca nu poti aduce putin din decorul rustic in curtea ta. Foloseste cateva cauciucuri pe care sa le vopsesti si apoi sa le transformi intr-o mica fantana, decorativa.


Inspira-te si tu din galeria foto de mai jos si realizeaza cele mai frumoase decoratiuni pentru o curte colorata!

Revopseste lemnul in timp! Vei avea fantani decorate fantastic!

Daca ai o fantana din lemn, ai grija sa o revopsesti pentru ca materialul sa se mentina in timp. Lemnul este un material ce are nevoie sa fie vopsit cel putin o data pe an. Fie ca folosesti vopsea ce are in compozitie culoare sau ca optezi pentru un lac transparent, ai grija de orice decoratiune de lemn: de fantana din curte, de gard sau de alte decoratiuni si ornamente.

Ai grija de curtea ta pentru ca aceasta sa aiba un aspect fantastic!


srusa foto: Pinterest