Cele mai frumoase modalitati de a aranja florile in casa ta

0
4571
aranja florile in casa

Cele mai frumoase modalitati de a aranja florile in casa ta

Descopera cele mai frumoase modalitati de a aranja florile in casa ta pentru a te bucura de un apartament prietenos, plin cu plante superbe.


Florile nu doar ca sunt frumoase in orice casa, dar te ajuta sa scapi de bacterii, de toxine. Sunt benefice pentru sanatatea noastra si sunt frumoase, indiferent de cum alegem sa le pozitionam.

Pozitionarea florilor langa scari

Florile tale verzi pot fi pozitionate astfel incat sa scoata in evidenta incaperea. Speram ca ideile de aici sa te inspire si pe tine cand vine vorba de aranjarea plantelor verzi in apartamentul tau.

De asemenea, tine cont ca pozitionarea lor trebuie sa fie intr-un spatiu cu cat mai multa lumina naturala.


Pozitionarea florilor pe biblioteca

Oricine are in living room-ul casei sale o biblioteca simpla. Pe rafturile acesteia poti sa pozitionezi florile si ghivecele cu plante verzi. Este o modalitate excelenta de a le scoate in evidenta, dar arata si superb aici.

O biblioteca simpla din lemn sau din metal poate fi suportul perfect pentru florile din casa ta. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a gasi o multime de modalitati diferite de a aranja florile tale.

Florile ajuta productivitatea – Descopera cum poti aranja florile in casa

In cazul in care lucrezi de acasa, trebuie sa stii ca florile si plantele te ajuta sa fii mai productiv. Acest lucru este demonstrat intr-un studiu efectuat de specialisti. De aceea, nu strica deloc sa incerci si tu sa incluzi plantele in decorul casei tale.


De la plante verzi, pana la flori frumoase in ghiveci, dar si plante suculente, toate pot fi transpuse in decorul casei tale.

Inspira-te din acest articol pentru a le aranja cat mai frumos si pentru a te bucura de o casa plina cu plante verzi, absolut superbe.

sursa foto: Pinterest