Cele mai frumoase ornamente de Craciun pentru o curte de poveste

0
844

Cele mai frumoase ornamente de Craciun pentru o curte de poveste

Iata ce ornamente de Craciun iti pot impodobi vesel curtea in perioada magica, unica a sarbatorilor de iarna. Nu numai ca vei inveseli curtea, in lipsa plantelor colorate, dar vei aduce un zambet pe buze si musafirilor sau trecatorilor care observa aceste decoratiuni.


De la luminite pana la ornamente din lemn, decoratiunile de Craciun pot fi achizitionate si combinate in diferite moduri.

Realizarea ornamentelor Do It Yourself

Ornamentele Do It Yourself se pot crea chiar de tine, din lemn, plastic si fundite sau alte materiale textile. Cu ajutorul lipiciului poti sa creezi oameni de zapada, Mos Craciun, dar si braduti.

Ornamentele de mai jos sunt create din discuri de lemn si se pot pozitiona chiar langa scarile de la intrarea in gospodaria ta.


De asemenea, se pot vopsi si ghivecele vechi, simple in tematica de Craciun absolut superba. Foloseste culori precum alb, rosu si sclipici pentru a desena personaje haioase sau chiar peisaje de iarna.

Terase superbe amenajate cu ornamente ce au iz magic de Craciun

Craciun rosu, un decor magic cu instalatii, globuri si ornamente superbe

Decorarea usii de la intrare

Indiferent ca locuiesti la curte sau la bloc, poti sa iti redecorezi usa de la intrare cu astfel de ornamente haioase. Colorate, frumoase si atragatoare, ornamentele sunt ideale pentru a iti primi musafirii cu un decor vesel.

Refolosirea saniei vechi

Sania veche sau schiurile pe care nu le mai folosesti pot fi transpuse in decorul de Craciun. Revopseste-le si foloseste aceste frumoase lucruri pentru a crea cu ele un decor de iarna perfect pentru curtea ta, dar si pentru terasa, foisor sau balcon.


Un Craciun cu decoratiuni altfel – Idei superbe, dar diferite de ornamente

Refoloseste conservele din metal

Diferitele conserve de metal se golesc apoi, de cele mai multe ori, se arunca. Poti sa le transformi in piese noi de decor cu ajutorul vopselei.

Sunt proiecte superbe ce pot fi realizate de tine si cei mici.

 

Decorarea ferestrelor

Ferestrele casei tale pot fi incadrate in decoratiuni cu beteala, globuri sau lumini. Poti opta si pentru ornamente din brad natural, dar si pentru ornamente din plastic sau lemn.


Ornamente de Craciun din lemn

Din lemn putem crea braduti pe care sa pozitionam instalatii cu lumini. Sunt ideale pentru curte, iar noi te sfatuim sa alegi cel putin 3 astfel de braduti de diferite dimensiuni. Vopseste-i in culori diferite pentru a te bucura de frumusetea lor si pe timp de zi, atunci cand luminile nu sunt aprinse.

Ornamentele din lemn sunt potrivite pentru orice perioada din an, fiind un material versatil si extrem de cautat. Din lemn se realizeaza si piesele de mobilier, dar si constructiile mari precum gratare, foisoare sau case.

sursa foto: Pinterest