Cele mai frumoase ornamente de vara realizate din lucruri obisnuite – Idei creative

0
3312

Cele mai frumoase ornamente de vara realizate din lucruri obisnuite – Idei creative

Sa spunem ca suntem ceva mai creativi in aceasta perioada, de aceea ne-am propus sa va dezvaluim, prin intermediul ideilor de astazi, cele mai frumoase ornamente de vara realizate din lucruri obisnuite. Iar cand ne gandim la lucruri obisnuite, ne gandim la sticle, borcane, cochilii de scoici sau lumanari.


Trebuie sa mentionam de la inceput ca nu sunt printre cele mai grele ornamente si asta deoarece au nevoie de putine accesorii pentru a fi realizate.

De ce sunt sticlele decorative cele mai frumoase ornamente de vara

Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, va vom spune ca sticlele decorative se numara printre acele ornamente care se pot confectiona cu usurinta, iar combinatia dintre accesorii le face mai spectaculoase din punct de vedere estetic. Spre exemplu, banala sticla din sticla poate fi pusa in valoare cu ajutorul cochiliilor de scoici lipite peste o imbracaminte confectionata din sfoara. Iata!

cele mai frumoase ornamente

Pentru a incepe un astfel de proiect, sugestia noastra ar fi mai intai sa va procurati niste resturi de lana. De ce? Pentru ca sunt mai colorate. Dar la fel de bine puteti folosi si sfoara.


Modul de lucru este la fel de simplu. Firele de lana sau de sfoara se lipesc de sus in jos, cu ajutorul unui lipici fluid si transparent, iar dupa ce s-au uscat se accesorizeaza cu diverse lucruri precum cochilii de scoici sau margele colorate.

cele mai frumoase ornamente cele mai frumoase ornamente

Borcane din sticla – Idei de a le accesoriza, transformandu-le in cele mai frumoase ornamente

La fel ca sticlele, si borcanele pot fi transformate in cele mai frumoase ornamente de vara. Modul de lucru este asemanator, prin urmare va lasam sa urmariti imaginile de mai jos pentru a va inspira din ele. Nu ne credeti? Priviti!

cele mai frumoase ornamente

Pahar din sticla accesorizat cu cochilii de scoici.cele mai frumoase ornamente

sursa foto