Cele mai frumoase ornamente realizate cu frunze – Tema tomnatica

0
1731
tema tomnatica

Cele mai frumoase ornamente realizate cu frunze – Tema tomnatica

Frunzele uscate au culori calde, culori care ne pot incalzi sufletul si ne pot umple imaginatia cu o multime de idei creative. In articolul de astazi este vorba de realizarea de decoratiuni folosind frunze uscate. Poti realiza tot felul de ornamente frumoase, dar haideti mai bine sa vedem despre ce este vorba in articolul de mai jos.


Aici gasiti o serie de ornamente superbe realizate folosind frunze uscate. Va spun, o sa va placa la nebunie! Haideti sa va convingeti!

Frunze pictate

Daca va pricepeti sa pictati, ei bine, puteti face acest lucru cu fruzele uscate. Folositi frunzele pe post de foaie de hartie pentru a va pune imaginatia, creativitatea si indemanarea la incercare. Veti realiza, astfel, o multime de proiecte pe care puteti sa le pastrati sau pe care le puteti oferi cadou. Suna bine, nu?

Ornamente speciale si deosebite pentru casa ta

Puteti folosi crengi cu fruze uscate sau puteti alege fruzele si apoi sa le lipiti pe un bat de lemn pentru a realiza o astfel de piesa de ornament. Lucrurile realizate de catre voi au o semnificatie mai mare pentru cei dragi. De ce? Cei dragi vor sti cat de mult v-ati dat interesul si cat de important a fost acel cadou pentru voi.


Un borcan, cateva frunze uscate si cam atat! De atatea lucruri aveti nevoie pentru a realiza o decoratiune pentru camera voastra. Daca va place cum suna acest lucru, continuati sa urmariti ideile din articolul de mai jos pentru a va alege si voi ideea preferata. Puneti-o apoi in aplicare si nu uitati sa folositi zilele libere sau weekend-urile petrecute cu familia cat mai creativ si cat mai frumos. O idee de reaizare de proiecte in familie este foarte buna, nu-i asa?

Noi va dorim spor la treaba!

sursa foto