Cele mai frumoase reutilizari ale unor simple borcane

0
4133
reutilizari ale unor simple borcane

Cele mai frumoase reutilizari ale unor simple borcane

Ideile creative sunt mereu apreciate. Mai ales cand este vorba de refolosirea unor obiecte atat de banale, precum sunt borcanele pe care le avem in casa.


Puteti folosi o multime de spray-uri colorate, pe care le gasiti chiar si in supermarket-uri, pentru a realiza borcane decorative, frumoase si speciale. De ce speciale? Ei bine, le puteti pastra pe post de ornamente sau le puteti da cadou unei persoane dragi. Arata atat de bine daca le combinati cu decoratiuni frumoase, incat aceste borcane pot fi luate drept ornamente decorative oricand.

Fiecare dintre noi isi doreste sa isi puna imaginatia la incercare si sa vada daca poate sa realizeze ornamente frumoase, nu-i asa? Partea buna la aceste ornamente este ca materialele nu sunt scumpe si ca puteti sa repetati pana cand ornamentele ies exact asa cum va doriti.

Pozele din acest articol sunt pentru ca voi sa aveti o sursa de inspiratie, insa nu trebuie sa va limitati doar la aceste idei.


Daca aveti o imaginatie bogata si mai ales, daca va pricepeti, puteti sa si pictati borcanele respective, nu doar sa folositi o simpla culoare pentru a le acoperi. 

Motivele de primavara, fluturasii, literele sau figurile geometrice nu trebuie sa lipseasca de pe astfel de borcane creative. Le puteti pune in living sau in dormitor, in hol sau in mansarda. 

Pastrati borcanele pentru a le folosi pe post de vaza atunci cand va veni primavara. Daca aveti flori frumoase si acum puteti sa faceti decoratiuni cu flori colorate sau cu plante verzi. Puteti folosi chiar si crengile de brad pentru a le pune in aceste borcane. Orice detaliu simplu ii va da viata ornamentului realizat de tine! 


Noi va dorim spor la treaba si speram sa puneti in aplicare ideile si proiectele pe care vi le-am prezentat astazi, in acest articol!

Sursa foto: Facebook