Cele mai frumoase si confortabile 23 de cabanute din lemn

0
1767

Cele mai frumoase si confortabile 23 de cabanute din lemn

Zapada, o cabanuta confortabila la munte si un tablou de iarna superb, aceasta este perfectiunea! Haideti sa vedem si noi 23 de cabanute din lemn superbe, la care visam cu totii.


Intr-o zi de iarna, in care zapada se asterne lin ca o plapuma mare si alba, iar soarele straluceste pe cer atat cat sa faca zapada sa arate ca intr-o poveste, ne-am dori si noi sa fim la munte. Sa nu fim nevoiti sa mergem la serviciu sau in alte parti, ci sa fim in concediu, intr-o cabana superba, confortabila. Tabloul perfect ar arata in felul urmator: un pahar de vin langa semineul deja incalzit, iar pe fereastra sa se observe zborul lin al fulgilor de nea, datorita adierii vantului. Suna bine, nu-i asa?

Cabanutele de la munte sunt, de cele mai multe ori, realizate din lemn si arata confortabil, rustic si superb! Un decor pe care ni l-am dori cu totii! Cine nu viseaza sa evadeze intr-un weekend la munte, sa scape de aglomeratia din oras si sa respire un aer proaspat? Cu totii visam la acest lucru!

In articolul de jos, ne-am hotarat sa va prezentam o galerie foto superba. Galeria foto are 23 de idei pentru a iti construi si tu o cabanuta frumoasa la munte, idei pe care speram sa le pui in aplicare si sa ni le trimiti si noua.


Fie ca este vorba de un spatiu micut, in care sa incapeti doar doua sau trei persoane, fie ca este vorba de o cabanuta mai mare, cu etaj, toate aceste poze sunt superbe si suntem convinsi ca va vor fura si voua inimile!

Noi va dorim spor la treaba si asteptam cu mare drag sa ne spuneti care dintre pozele de mai jos va place cel mai mult!

sursa foto