Cele mai iubite plante de interior iarna – Ce plante ne infrumuseteaza casa

0
157

Cele mai iubite plante de interior iarna – Ce plante ne infrumuseteaza casa

Iarna, vremea mohorata nu ne lasa prea multe motive de bucurie in materie de flori si plante. De aceea, aceste plante de interior sunt excelente pentru orice gospodarie.


Florile ne fac viata mai frumoasa, astfel ca ele sunt preferate atunci cand vine vorba de design-ul interior. Aceste frumoase plante ne pot stimula atat starea de spirit, dar fac si locuinta mult mai confortabila.

Aceste flori sunt iubite iarna in interior deoarece infloresc in ghiveci si iti fac casa mai frumoasa. Alege sa le plantezi si tu in casa ta pentru a iti infrumuseta gospodaria.

Iasomia pitica

Iasomia pitica este o planta extrem de frumoasa si asemanatoare cu sora ei, iasomia clasica. Aceasta creeaza un contrast intens intre frunzele verzi si florile superbe, albe. Iasomia este o floare frumoasa, o floare care poate sa infloreasca si pe timp de iarna, facandu-ti casa mai frumoasa, plina de viata.


Tine minte ca, odata cu sfarsitul infloririi acestei frumoase plante, ea trebuie tunsa drastic pentru a avea o regenerare consistenta.

Iasomia – Ingrijirea acestei flori cu un parfum imbatator, absolut superb

Begonia

Begonia este o alta floare superba ce poate sa infloreasca si pe timp de iarna. Frumusetea acesteia este rara, begonia fiind o floare ce are flori roz, insa exista si begonii in alet nuante.

Begonia – Trucuri pentru a creste o floare deosebit de frumoasa

Begonia este o floare ce poate sa fie pozitionata in dreptul ferestrei. Are nevoie de lumina, insa ai grija sa nu o pui deasupra unei surse de caldura deoarece acest lucru ii poate dauna. Este o planta destul de prietenoasa si ideala pentru orice apartament. Pe timp de iarna, aceasta iti infrumuseteaza locuinta si este perfecta pentru ca se simte bine in compania altor plante.

sursa foto: Pinterest