Cele mai simple decoratiuni de realizat de Craciun – 18 idei de decoruri aici

0
3702

Cele mai simple decoratiuni de realizat de Craciun – 18 idei de decoruri aici

Dupa cum spune si titlul articolului de astazi, cele mai simple decoratiuni de realizat de Craciun sunt cele din globuri. Fie ca le asezam in niste boluri din sticla sau pe diferite suporturi pe care le avem in casa, ideea ramane aceeasi, adica sunt cele mai simple ornamente pe care le putem face de sarbatori.


Printre altele, umbla vorba ca anul acesta se poarta decoratiunile monocromatice. Tocmai din acest motiv am ales si noi cateva idei de decoruri realizate intr-o singura culoare, desi, dupa parerea noastra, sunt cam monotone din punct de vedere al design-ului si nu intotdeauna ceea ce este in trend este si placut la vedere. Dar pentru ca vrem si noi sa tinem cont de tendinte, ne-am conformat si am cautat cateva idei de ornamente intr-o singura nuanta, dar nu numai.

Prin urmare, daca vrem sa ne impresionam musafirii de sarbatori cu niste decoratiuni minunate, poate ca ar trebui sa ne aruncam o privire si peste imaginile de mai jos, imagini in care gasim o multime de idei de decoratiuni realizate mare parte din ele din clasicele globuri de diverse forme si marimi, incepand cu cele rotunde si pana la cele sub forma de inimioare, spre exemplu.

Ceea ce mai stim este ca de sarbatori ne place sa avem o casa frumos decorata, dar in acelasi timp nu vrem sa ne ocupe o multime de spatiu atunci cand le expunem. Nici nu ar fi indicat, parerea noastra. De aceea daca le vom aseza in boluri de sticla, cat mai inalte, poate fi admirat tot decorul realizat.


De ce-am mai avea nevoie? De imaginatie. Pentru ca doar asa ornamentele realizate de noi vor fi printre cele mai frumoase. Dar ne putem inspira si din imaginile de astazi!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto