Cina in familie – Un moment pretios care necesita un spatiu amenajat cu stil

0
200
spatiu amenajat cu stil

Cina in familie – Un moment pretios care necesita un spatiu amenajat cu stil

Spatiile care ne contureaza fiecare moment din viata trebuie amenajate ca atare. Cina in familie este un moment de nepretuit, iar noi venim cu idei fabuloase pentru a amenaja masa.
La masa din bucatarie ne intampinam prietenii, ne distram, mancam in familie si ne jucam carti sau remi. Aceasta masa este una dintre cele mai importante locuri in care ne vom afla, iar aceasta trebuie sa fie amenajata cu stil.


In articolul de astazi, ne-am gandit sa va prezentam idei pentru a amenaja masa din bucatarie. Pe timpul verii, vom profita de vremea frumoasa si vom muta masa din bucatarie in curte sau pe tarasa, daca spatiul ne permite. Daca nu, un loc langa fereastra este mai mult decat suficient si frumos.

Masa realizata din lemn, simpla si frumoasa

Ca in prima poza de mai jos, masa poate fi realizata din lemn. Un model simplu, de efect este un model care ne va ajuta sa punem camera si design-ul acesteia in evidenta. Cum? Prin simplitatea ei! Un buchet de flori proaspete, de camp, colorate ne vor ajuta sa dam un efect superb.

Duminica in familie

Pentru o duminica in familie, te invitam sa amenajezi masa simplu, cu doar cateva flori si cu o lumanare decorativa pe masa. Daca masa in familie este luata in aer liber, va asiguram ca starea de bine va fi garantata!


Cina in doi, un moment romantic

Cina in doi ori pranzul in doi poate fi cel mai romantic moment daca este luat acasa, in linistea casei voastre. Nu ai nevoie de un local scump, ai nevoie doar de cateva momente frumoase petrecute alaturi de cel drag, de cateva ore in care sa gatiti impreuna si de liniste. Va asiguram ca aceasta este linistea de care aveti nevoie, linistea care va va da energia necesara pentru o saptamana intreaga!

sursa foto