Colt creativ pentru fotografii cu iz de toamna, absolut superb

0
378

Colt creativ pentru fotografii cu iz de toamna, absolut superb

Am pregatit aici o serie de idei cu iz de toamna pentru a crea singur un colt creativ pentru fotografii, indiferent ca vorbim despre un eveniment cu tema tomnatica sau o onomastica organizata in aceasta perioada.


Colt pentru fotografii

Realizat din lucruri reciclate, in colt pentru fotografii poate fi ideal pentru curtea ta. Indiferent ca organizez aici o zi onomastica sau ca vrei sa faci o petrecere de Helloween pentru tine si cei dragi, acest colt de fotografii este superb.

Il poti realiza din lucruri vechi, precum usa veche de lemn, o fereastra veche, dar si multe alte obiecte.

Nu uita ca pe langa toate decoratiunile si piesele vintage sa adaugi ornamente colorate din frunze uscate, flori de toamna sau dovleci. Poti opta pentru crizanteme superbe in ghiveci, dar si ornamente din frunze uscate facute chiar de tine.


In aceasta perioada a anului culorile isi fac aparitia in toate colturile din jurul nostru. Noi putem profita de acest lucru si ne putem bucura de nuantele de galben-mustar, portocaliu sau maro.

Colt realizat din carti

Persoanele care iubesc sa citeasca, dar au si o colectie de carti vechi, le pot refolosi. Fara sa le strici, poti aranja toate cartile ca o arcada superba. Aici poti realiza un colt pentru fotografii inedit.

Nu uita sa fixez foarte bine aceste carti deoarece nu vrei ca ele sa cada. Pentru mai multa siguranta, poti pozitiona cartile langa un perete. Nu uita ca pe langa ele sa pozitionezi cativa dovleci sau ornamente care iti aduc aminte de toamna.


Ce poti face cu cenusa care iti ramane de la arderea lemnelor – Idei utile

Cele mai frumoase ornamente de toamna pentru bucatarie, inima casei tale

Ne bucuram de nuantele pastelate ale toamnei – Idei de decoruri din bostani

sursa foto: Pinterest