Confort si relaxare totala in spatiul micut din mansarda casei tale

0
630

Confort si relaxare totala in spatiul micut din mansarda casei tale

Banalul pod se poate transforma intr-un loc relaxant, confortabil. Inspira-te din aceste idei magnifice pentru a amenaja mansarda casei tale. De la o camera in plus pentru oaspeti pana la birou excelent pentru tine, toate aceste locuri pot fi amenajate in spatiul micut din podul tau.


Izoleaza aceasta parte a casei tale si alege sa amenajezi aici un mic loc de relaxare pentru tine sau pentru cei dragi.

O camera de oaspeti

Oricand avem nevoie de o camera in plus pentru musafirii nostri. O astfel de camera pentru oaspeti poate fi locul ideal pentru a ne petrece timpul liber uneori, dar si camera de care avem nevoie atunci cand avem musafiri.

Nu uita sa faci acest loc confortabil si placut pentru musafirii tai. In acest fel, vei putea sa  ii primesti cu bratele deschise oricand au nevoie si ei se vor simti ca acasa.


Pozitioneaza-le in incapere musafirilor tai si o sursa de caldura la care sa aiba acces pentru a se simti cu adevarat confortabil la tine acasa.

Amenajarea unui mic dressing

In mansarda casei tale poti alege si sa amenajezi un dressing micut. Hainele anotimpului curent pot fi depozitate la-ndemana, in timp ce hainele anotimpului opus, dar si hainele elegante si incaltamintea pot fi depozitate in mansarda. Va fi un spatiu excelent de depozitare ce iti va fi de mare ajutor.

Daca ai suficient spatiu, aici poti amenaja un loc comun. De exemplu, spatiul din mansarda poate fi atat dressing, cat si un loc de dormit. De asemenea, poti amenaja aici un birou si un dressing sau un birou si un spatiu de relaxare.


Amenajarea spatiului din mansarda cu tema Craciunului – Idei superbe

Baia la mansarda, un spatiu de relaxare ce poate fi oaza ta preferata

Amenajarea spatiului din mansarda – Idei superbe pentru casa ta

sursa foto: Pinterest