Construirea unei mici canapele pentru recreerea fizica si sufleteasca

0
2012
canapea din paleti pentru recreerea fizica

Construirea unei mici canapele pentru recreerea fizica si sufleteasca

Recreerea fizica si sufleteasca este extrem de importanta. Chiar daca nu locuiesti la curte, poti sa iti construiesti in balcon o astfel de canapea confortabila. Nu ai nevoie decat de cativa paleti din lemn, iar daca ai suficient spatiu poti opta pentru o masuta realizata din ladite de lemn sau ladite din plastic.


Transformarea balconului intr-un spatiu de relaxare

Cred ca fiecare dintre noi foloseste spatiul din balcon pentru a depozita diferite lucruri. De la alimente, pana la lucruri de care ai nevoie pentru a repara in casa, cat si diferite piese de mobilier mai vechi. Cu toate acestea, poti sa te folosesti de un colt de camera pentru a construi un spatiu de relaxare.

Foloseste perne confortabile si decoratiuni

Pernele confortabile, o patura pentru a te inveli, dar si cateva decoratiuni colorate. Toate acestea pot fi folosite pentru ca relaxarea si confortul tau sa fie la maximum.

De asemenea, daca iti place ambientul adus de lumanari, poti sa folosesti si lumanari parfumate. Acestea aduc atat un miros placut in orice incapere, cat si o lumina extrem de relaxanta pe timp de seara.


Recreerea fizica si psihica este importanta, indiferent de spatiu

Indiferent ca alegi sa te relaxezi in aer liber sau chiar in balconul casei tale, este important sa iti aloci cateva zeci de minute pentru tine insati. Fie ca alegi sa citesti, sa iti bei cafeaua aici, sa consumi un ceai sau sa asculti muzica, este important sa te relaxezi in fiecare zi. Organismul are nevoie de cateva minute de meditatie, indiferent ca este vorba de o zi lucratoare sau de o zi libera.

Sa petreci timpul la soare inseamna sa ai parte de doza de vitamina D. Organismul nostru are nevoie de aceasta vitamina pentru a functiona normal si sanatos.

sursa foto: Pinterest