Corpuri de iluminat in curte pentru o priveliste superba pe timp de seara

0
1474
corpuri de iluminat in curte

Corpuri de iluminat in curte pentru o priveliste superba pe timp de seara

Aceste corpuri de iluminat in curte ofera un ambient superb gospodariei tale pe timp de seara. Iata cum pot sa iti infrumustezi spatiul din curte. In acest fel, vei putea petrece timp cu cei dragi aici sau vei putea chiar sa iei cina.


Amenajeaza un spatiu pentru cocktail-uri

Daca esti genul de persoana care are multi prieteni, atunci curtea este locul in care petreceti cel mai mult timp. De aceea, cel mai bine este sa amenajezi aici un spatiu dedicat pentru cocktail-uri si racoritoare. Acest loc inconjurat de corpuri de iluminat va face ca curtea ta sa fie un spatiu absolut superb.

Timpul petrecut in aer liber iti face bine, iar momentele petrecute cu prietenii tai sunt momente ideale pentru relaxare.

Corpuri de iluminat in gradina cu zarzavaturi

Gradina cu zarzavaturi este un spatiu pe care il ingrijesti cu drag ziua si un spatiu pe care il poti admira cu si mai mult drag pe timp de seara. De aceea, acest loc poate fi amenajat cu ajutorul unor corpuri de iluminat creative.


Foloseste corpuri de iluminat cu lumina calda. Acestea vor oferi spatiului un aer aparte si vor face ca locul sa arate absolut superb, fara prea mult efort.

Daca vrei, poti opta pentru corpuri de iluminat de tip ghirlanda. Aceste lumini pot fi agatate deasupra legumelor pentru a le lumina si pentru a crea un adevarat loc de poveste chiar in curtea casei tale.

Lumineaza aleile din curte – Corpuri de iluminat in curte

Fie ca folosesti lumini cu senzor sau lumini de tip lant decorativ cu becuri led, iluminarea aleilor iti va scoate curtea in evidenta. Mai mult decat atat, sunt folositoare pe timp de noapte atat pentru tine, cat si pentru musafirii care nu cunosc curtea atat de bine si au nevoie de lumini ajutatoare.


sursa foto: Pinterest