Corpuri de iluminat superbe pentru o atmosfera spectaculoasa in curte

0
554
corpuri de iluminat superbe

Corpuri de iluminat superbe pentru o atmosfera spectaculoasa in curte

Surprinde atmosfera pe timp de seara cu astfel de corpuri de iluminat superbe ce ofera gospodariei un ambient fantastic. Timpul petrecut in curtea casei tale, pe timp de seara, reprezinta un moment absolut ideal pentru povesti cu prietenii sau cu familia.


In galeria foto de mai jos am pregatit o serie de proiecte absolut fantastice, ideale pentru curtea casei tale. Indiferent de cat de mic este spatiul, il poti infrumuseta cu ajutorul unor astfel de corpuri de iluminat.

Corpurile de iluminat nu reprezinta doar o modalitate frumoasa de a face curtea sau gospodaria mai atragatoare. Sunt utile, ideale pentru zona de dining din curte, dar si pentru aleile tale. Bineinteles, ele sunt perfecte si pentru persoanele care obisnuiesc sa mai lucreze in curtea casei si nu au lumina suficienta pe timp de seara.

Alege instalatii agatate in copaci

Pentru a crea o atmosfera de poveste in curtea ta, opteaza pentru corpurile de iluminat tip instalatie. Acestea pot fi pozitionate in curtea casei tale cu ajutorul crengilor de copaci. Agata-le astfel incat lumina sa fie imprastiata in toata gospodaria ta.


Ai grija sa optezi pentru instalatii rezistente la temperaturile scazute, la vant, ploaie si ninsoare. De asemenea, poti alege sa le strangi atunci cand nu le mai folosesti.

Corpuri de iluminat superbe din lemn

Corpurile de iluminat de tipul Do It Yourself pot fi realizate si din lemn. Descopera acest articol: Lemn plus corpuri de iluminat – Combinatia ideala pentru decoratiuni frumoase.

Lemnul este un material ce provine din natura, astfel ca se potriveste de minune intr-o curte, indiferent de design-ul ales aici.


Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a iti redecora curtea cu astfel de corpuri de iluminat absolut spectaculoase.

Idei DIY pentru corpuri de iluminat superbe in balcon, curte si gradina

sursa foto: Pinterest