Corpurile de iluminat din curte, o adevarata relaxare la ceas de seara

0
304

Corpurile de iluminat din curte, o adevarata relaxare la ceas de seara

Cu certitudine iti doresti o atmosfera relaxanta in curte, iar daca nu o poti obtine cu ornamente, corpurile de iluminat fac treaba in locul tau. Acestea sunt ideale pentru o curte micuta, insa corpurile de iluminat sunt perfecte si chiar indicate in spatiile mari.


Aranjarea corpurilor de iluminat se poate face in copaci, dar si de-a lungul aleilor din curtea ta.

Corpuri de iluminat tip instalatii

Corpurile de iluminat tip instalatii sunt perfecte pentru persoanele ce au copaci mari, frumosi. Pot fi fixate aici, iar daca alegi corpuri de iluminat rezistente la temperaturi scazute, le poti folosi in orice anotimp.

Atmosfera creata de lumini nu se compara cu nimic pe timp de seara. Este un loc potrivit si pentru micile petreceri pe care vrei sa le tii aici.


Decorarea unui perete delimitator

Indiferent ca vorbim despre spatiul din curte sau de pe terasa, un perete delimitator creeaza impresia unui spatiu intim, placut. Pentru ca acesta sa nu fie prea simplu si sa arate banal, decoreaza-l cu ajutorul unor corpuri de iluminat frumoase.

Alege lumina galbena deoarece aceasta este mult mai placuta si creeaza atmosfera pe care ti-o doresti in curtea ta.

Corpuri de iluminat superbe pentru o atmosfera spectaculoasa in curte

Iluminarea unei curti mici pentru a o transforma intr-un spatiu hygge

Alege ornamente din lemn

Materialul versatil care ne-a cucerit inimile tuturor este lemnul. Se pot face din el o multime de proiecte frumoase. Descopera acest articol: Lemn plus corpuri de iluminat – Combinatia ideala pentru decoratiuni frumoase.


Nu te da in spate si alege sa creezi ornamente din lemn carora sa le adaugi corpuri de iluminat superbe. Gaseste-ti inspiratia si in articolul de aici.

Importanta iluminatului in casa noastra si ce rol are acesta

sursa foto: Pinterest