Cosulete decorative din sfoara – Cum le realizam si la ce le folosim, aflam de aici

0
2326

Cosulete decorative din sfoara – Cum le realizam si la ce le folosim, aflam de aici

De-a lungul timpului v-am aratat prin intermediul articolelor noastre cum se confectioneaza decoratiuni din cele mai banale lucruri. Sticlele ornate cu sfoara sau ornamentele din cochilii de scoici sunt doar cateva dintre ele. Ei bine, nici astazi nu facem abatere de la ideile creative si am pregatit pentru voi niste proiecte asemanatoare, mai precis cum realizam cosulete decorative din snururi colorate.


Ca de fiecare data nu trecem mai departe fara sa enumeram principalele accesorii necesare acestui proiect creativ si anume: un snur de cativa metri, sa spunem vreo 3 – 4 metri, un lipici fluid si un recipient din metal pentru a infasura snurul in jurul lui. Optional o folie din plastic pentru a dezlipi mai usor ornamentul de pe recipientul din metal.

cosulete decorative

Cum realizam cosulete decorative – Mod de lucru

Va mai amintiti proiectul despre sticele decorate cu sfoara? Ei bine, modul de lucru este asemanator, adica se infasoara snurul in jurul vasului lipind fiecare rand in parte cu ajutorul lipiciului fluid si transparent, cu o mica diferenta. Daca la sticle decorarea se realiza de sus in jos, de data aceasta procedeul este invers, de jos in sus.

cosulete decorative

cosulete decorative

Idei de cosulete decorative

Intotdeauna un obiect hand made va fi apreciat, prin urmare ia priviti mai jos cateva idei de a pune in valoare un cadou. Spre exemplu noua ne place foarte mult aceasta imbracaminte, daca ne veti permite sa folosim acest termen, pentru sticlele cu vin. Un cadou deosebit spunem noi.


La ce ne folosesc astfel de cosulete decorative

Utilizarea acestor cosulete este nenumarata. Spre exemplu, le putem folosi pentru a pastra la indemana cheile de a masina sau gablonturi precum inele sau coliere. Priviti!

Daca v-au placut aceste idei creative nu uitati de like and share, drept pentru care va multumim!

sursa foto