Covorase colorate – exact ca cele din casa bunicii

0
9637

Covorase colorate – exact ca cele din casa bunicii

Cei care mergeti frecvent la tara ati remarcat desigur multitudinea de covorase colorate tesute cu mare drag de bunicile voastre. Insa si voi puteti confectiona unele exact ca cele din odaile lor, doar din cateva articole vestimentare pe care nu le mai purtati, desigur.


Puteti darui cateva din aceste haine si celor in nevoie, asta pentru a fi impacate cu gandul ca ati facut si o fapta buna si nu le-ati stricat doar asa de amorul artei. Asadar daca vreti sa renuntati la tricourile vechi si care nu mai sunt la moda, iata cateva idei practice de a le transforma in covorase colorate pentru diverse incaperi ale casei.

Ceea ce ne-a placut noua foarte mult e felul cum au fost confectionate dar si modelul, care din punct de vedere al design-ului pare destul de interesant. Unele din ele pot inlocui cu succes clasicele covoare cu care suntem obisnuiti.

Tocmai de aceea v-am pregatit atat imagini cat si tutorial din care sa va inspirati. Nu trebuie sa faceti unele cat camera de mari, pentru ca nu sunt chiar asa usor de realizat. Este suficient sa incercati unul doar pentru usa de la intrare, spre exemplu.


covorase colorate 1

covorase colorate 2

covorase colorate 3

covorase colorate 4

covorase colorate 5

covorase colorate 6

covorase colorate 7

covorase colorate 8

covorase colorate 9

covorase colorate 10

via