Cream decoruri spectaculoase in balcon – 23 idei de amenajari interioare aici

0
2800

Cream decoruri spectaculoase in balcon – 23 idei de amenajari interioare aici

Nu putem numi balconul ca fiind o incapere a casei, deoarece este o platforma cu balustrada fixata pe peretele exterior al unei cladiri care comunica cu interiorul printr-o usa. Insa daca ar fi sa ne intrebati pe noi, va vom spune ca privim un astfel de spatiu ca facand parte integranta din casa. Din acest motiv am pregatit aici o multime de idei de amenajari interioare.


Apartamentele cu doua sau trei camere din blocurile construite cu ani in urma, nu au in componenta lor niste balcoane generoase ca spatiu. Nu putem vorbi nici macar de un minim de confort. Ei bine, daca ati crezut cumva ca vrem sa dezbatem vreun subiect legat de constructiile de ieri si de astazi, trebuie sa va spunem ca va inselati, deoarece alta este tema articolului de astazi. Vom vorbi despre amenajari interioare, mai precis idei de a amenaja balcoanele spatioase.

Impresia pe care ne-au lasat-o imaginile de mai jos a fost aceea ca putem crea un ambient placut in balcon doar cu ajutorul culorilor. De aceea o serie de accesorii precum pernutele fantezie transforma orice decor anost intr-un spatiu spectaculos din punct de vedere estetic.

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

Verdele este culoarea echilibrului si a sperantei, de aceea florile au locul lor de cinste!


Portocaliul este o culoare care lasa impresia ca optimismul si veselia s-au strans intr-un singur loc. Un covor intr-o astfel de nuanta nu poate fi decat de bun augur.

Culoarea rosie nu ar trebui folosita ca nuanta principala, ci ar trebui folosita doar pentru a evidentia ceva. Spre exemplu, intr-un decor alb sunt de ajuns cateva pernute fantezie sau un servet de culoare rosie pe masa.

Stim despre culoarea albastra ca indeamna la inspiratie, creativitate si atrage intelegerea si comunicarea. Vedem aici idei de amenajari interioare intr-o astfel de nuanta!


sursa foto