Creati o atmosfera de poveste in gradina – Ornamente cu flori

0
7499

Creati o atmosfera de poveste in gradina – Ornamente cu flori

Pentru un efect decorativ de senzatie, opteaza pentru astfel de ornamente cu flori superbe pe care sa le ai chiar in curtea casei tale. Florile, indiferent de culorile pe care le au, sunt atat de frumoase si au puterea de a iti transforma in totalitate curtea. Orice curte sau orice spatiu simplu va fi spectaculos daca este decorat cu flori.


Fie ca alegi flori in ghiveci, in jardiniere, in pamant sau pozitionate in diferite alte suporturi, toate aceste frumoase plante iti vor transforma spatiul.

Recicleaza scaunele vechi

Scaunele vechi pe care nu le mai poti folosi sau care s-au rupt pot fi transformate in suporturi creative pentru florile tale. Inspira-te din proiectele de mai jos!

Amenajeaza-ti un spatiu cu apa in curtea ta

Florile ce plutesc pe apa sunt frumoase, iti dau o stare de bine si nu au nevoie de ingrijiri deosebite. Mai mult decat atat, un spatiu amenajat cu apa in curtea ta iti va da o stare de bine si are si efecte benefice Feng Shui. Apa aduce prosperitate in orice gospodarie, dar si in orice locuinta in care se afla.


Alege sa plantezi hortensii in curtea ta

Hortensiile sunt flori superbe, spectaculoase ce merita sa fie plantate in orice curte. Invata cum se ingrijeste hortensia si vei avea o gradina cu flori colorate, flori ce iti vor face zilele mai frumoase.

Chiar si lucrurile vechi pot fi reciclate

Lucrurile vechi, pana si cele ruginite pot fi transformate in suporturi creative. Sunt superbe, aduc un aer vintage in curtea casei tale si, daca sunt aranjate cu imaginatie, ele arata chiar bine in orice gospodarie.

Daca nu iti place aspectul ruginit, le poti curata si revopsi pentru ca acestea sa capete un design nou, mai frumos, modern.


sursa foto: Pinterest