Crinul imperial, o floare superba regala care creste si afara, dar si in casa

0
268

Crinul imperial, o floare superba regala care creste si afara, dar si in casa

Crinul imperial are flori mari, impunatoare, o planta care ajunge si pana la 1,5 metri inaltime si are culori absolut cuceritoare. Este o planta care iti cucereste privirea inca de la inceputul verii, atunci cand incepe sa infloreasca.


Florile acestei plante sunt foarte parfumate, te vor cuceri pe loc, sunt flori care la interior sunt albe, iar centrul este galben.

Ingrijirea acestei frumoase flori, crinul imperial

Daca vrei ca acest crin imperial sa iti faca viata mai frumoasa, poti alege sa o ingrijesti cu ajutorul sfaturilor noastre.

Plantarea

In primul rand, crinul imperial trebuie pozitionat intr-un pamant bogat, nutritiv, bogat in substante benefice pentru plante. Este o planta care prefera sa stea in zone semiumbrite, zone in care soarele ajunge in prima parte a zilei.


Pozitionarea

Daca poti, este bine sa pozitionezi crinul intr-un loc in care este ferit de soarele de dupa amiaza, acel soare puternic pe care crinul nu il agreeaza.

Ingrijirea pe timp de iarna

Daca ai grija de aceasta floare, ea poate sa petreaca iarna in gradina. Tot ce trebuie sa faci este sa ii oferi protectie suplimentara solului pentru a fi ferit de inghet.

Plantarea in gradina

Crinii imperiali sunt usor de cultivat in gradina ta, in plin soare sau intr-un loc cu semiumbra. Sunt plante mai tolerante la seceta, iar plantarea lor in gradina poate fi facuta primavara devreme sau toamna tarziu.


Plantarea in ghiveci

Daca vrei sa te bucuri de ei si in casa, crinii pot fi plantati si in interior. Au un miros spectaculos, asa ca pot fi plantati in ghivece, pe balcon.

Floarea de care nu stiai, dar pe care o vei adora: Erica Kramer’s Rote

Floarea Cercelus sau Fuchsia, ingrijirea acestei flori care face furori

sursa foto: Pinterest