Culoare, flori bogate, idei spectaculoase pentru o curte de vis

0
2742

Culoare, flori bogate, idei spectaculoase pentru o curte de vis

Intr-o curte de vis ai nevoie de ornamente nu scumpe, ci colorate, de idei spectaculoase, dar si de flori bogate, mari, impunatoare.


De la decorarea curtii, geamurilor casei, scarilor de la casa, toate aceste detalii te ajuta sa decorezi o gospodarie superba.

Decorarea gospodariei cu hortensii superbe

Una dintre florile impunatoare, perfecta pentru curtea ta este hortensia. Florile ei mari sunt absolut superbe, iar nuantele te cuceresc pe loc.

Acest arbust decorativ a castigat popularitate datorita frumusetii sale. Florile impunatoare, dar si culorile superbe sunt unele dintre cele mai cautate pentru curti si gradini.


Hortensii colorate – Flori ornamentale care ne uimesc prin frumusete

Proiecte Do It Yourself

Pentru o gradina absolut superba, cateva proiecte de tipul Do It Yourself pot fi realizate chiar in propria gospodarie. De la suporturi din lemn pentru florile tale, pana la decoratiuni colorate, frumoase, toate isi vor gasi locul in curtea ta.

Decorarea aleilor pentru o curte de vis

Pe de-o parte si pe cealalta parte a aleilor poti alege si tu sa decorezi curtea cu flori frumoase, colorate. Aleile pot fi amenajate cu o multime de flori, dar si cu piatra naturala. Piatra naturala ajuta curtea sa fie mai frumoasa, mai aproape de natura.

Plantarea copacilor

Daca nu ai o livada, atunci profita de spatiul din curte pentru a planta cativa copaci. Acestia nu doar ca fac umbra si infrumuseteaza spatiul, dar iti ofera si oxigen. In functie de zona in care locuiesti, poti alege pomi fructiferi, insa poti opta si pentru o magnolie superba.


Planteaza magnolii si nu numai. In acest fel, te vei bucura de copaci frumosi, infloritori, de o curte superba care poate fi spatiul in care te relaxezi zi de zi.

Trucuri deosebite pentru o magnolie infloritoare, absolut superba

sursa foto: Pinterest