Culori aprinse pe terasa casei tale pentru o stare de bine garantata

0
797
culori aprinse

Culori aprinse pe terasa casei tale pentru o stare de bine garantata

Ingredientele unei stari de bine garantate sunt: o terasa superba amenajata folosind culori aprinse, decoratiuni DIY si multa imaginatie. Inspira-te din articolul de mai jos pentru a redecora terasa, acel spatiu ce poate fi folosit pentru relaxare in aer liber.


Sa petreci timp in aer liber inseamna sa te reconectezi cu natura, sa te relaxezi in curtea casei tale si sa petreci timp de calitate cu cei dragi. De aceea, este necesara amenajarea creativa a unui spatiu de relaxare in curtea ta.

Amenajeaza terasa creativ, oricat de micuta ar fi ea

O terasa micuta iti ofera ocazia de a amenaja aici un loc de relaxare. Construieste o bancuta din paleti din lemn sau piese de mobilier din cauciucuri vechi si amenajeaza acest spatiu astfel incat sa poti petrece timpul liber aici.

O zi lunga la serviciu este rasplatita cu o bautura rece pe terasa casei tale, in aer liber. Multe persoane aleg sa lase terasa libera din cauza spatiului limitat, insa chiar si un astfel de loc micut poate fi scos in evidenta.


Revopseste un perete al casei in culori aprinse

Amenajarea spatiului din lateralul casei iti ofera ocazia de a iti construi un spatiu de relaxare, chiar in gospodaria ta. Revopseste un perete al casei tale intr-o culoare aprinsa, apoi amenajeaza-l cu decoratiuni iesite din comun, in stilul boho-chic.

Langa acest spatiu poti opta pentru o masa, cateva scaune confortabile, ideale pentru relaxare, dar si pentru a lua masa in zilele calduroase.

Pentru un loc de relaxare superb, nu uita de corpurile de iluminat ce iti vor oferi o atmosfera placuta pe timp de seara, dar si un ambient confortabil. Dintr-un astfel de spatiu nu trebuie sa lipseasca pernele confortabile, o patura comoda, dar si lumanarile parfumate sau lumanarile electrice.


sursa foto: Pinterest