Cum aducem imbunatatiri usor de realizat peisajului din gradina noastra

0
979

Cum aducem imbunatatiri usor de realizat peisajului din gradina noastra

Ne place sa ne petrecem timpul in gradina, la aer liber, iar peisajul trebuie sa fie pe masura. Astfel, va invitam sa aflati cum aduceti imbunatatiri acestuia, chiar in acest articol, unde am adunat mai multe idei frumoase pentru ca voi sa le puneti in practica.


Proiecte realizate de gospodine creative

Cu totii apreciem gradinile foarte mult, insa noi femeile suntem cele care ne punem amprenta si pe cultivarea florilor, dar tot noi suntem responsabile pentru decoratiunile din exteriorul si interiorul casei. De aceea, ne-am gandit ca ne-am putea pune amprenta cu aceste delimitatoare de gradina realizate din farfurioare ciobite sau pe care nu le mai folosim. Tot ce trebuie sa faceti este sa le puneti in pamant, exact ca in poza urmatoare si sa aveti grija sa nu le spargeti.

imbunatatiri usor de realizat (11)

Idei accesibile

Cel mai important este sa ne axam pe realizarea unor proiecte accesibile, la-ndemana tuturor. Va invitam sa va folositi de boltari pentru a realiza delimitatoare si in acelasi timp suporturi pentru flori. Umpleti acele spatii goale pe care boltarii le au cu pamant si gata! Proiectul este gata de laudat de catre prieteni si cunoscuti. Nimic mai simplu, nu-i asa?

imbunatatiri usor de realizat (1)

Lemnul, materialul ce se potriveste in decorul gradinii

Lemnul este materialul accesibil, care poate fi pastrat cu usurinta de-a lungul anotimpurilor. Despre ingrijirea lemnului, v-am povestit in acest articol, iar acum va lasam cu cateva idei pentru a imbunatati si inveseli design-ul gradinii.


imbunatatiri usor de realizat (6)

imbunatatiri usor de realizat (7)

imbunatatiri usor de realizat (13)

imbunatatiri usor de realizat (2)

imbunatatiri usor de realizat (3)

imbunatatiri usor de realizat (8)

Despre amenajarea decoratiunilor cu flori

Daca doriti sa amenajati o gradina rustica,  va puteti baza pe soiurile de plante ca: muscate, craite, narcise, bujori, mana Maicii Domnului crizanteme. Aceste flori sunt intalnite in gradinile bunicilor nostri si ne aduc aminte de o copilarie frumoasa si plina de distractie.

Pentru a pune accentul pe aceste decoratiuni vintage, decorati gradina cu elemente din lemn, cum ar fi aceste delimitatoare sau cu o caruta decorativa realizata din lemn.

Daca alegeti un decor modern, va puteti baza pe piatra naturala care va aduce gradinii un aer modern, contemporan. Alegeti sa amenajati delimitatoare din pietre, iar peisajul va vorbi de la sine.


Sfat DIY: Pentru a amenaja cu influente mediteraneene, va sfauim sa folositi leandrul. Pot fi plantati si ingrijiti si la noi in tara, ele fiind flori des intalnite in gradinile si casele romanilor.

imbunatatiri usor de realizat (9)

imbunatatiri usor de realizat (10)

imbunatatiri usor de realizat (12)

Va dorim spor la treaba si asteptam cu nerabdare sa ne trimiteti poze cu decoratiunile pe care le-ati realizat si voi!

via