Cum alegem mobilierul in functie de spatiul disponibil – idei de amenajari interioare

0
395

Cum alegem mobilierul in functie de spatiul disponibil – idei de amenajari interioare

Intr-o familie cu mai multi membri problema spatiului este des intalnita, camera copiilor fiind una dintre incaperile care necesita o atentie deosebita din partea noastra. De aceea ne-am gandit sa va oferim idei de amenajari interioare astfel incat sa profitati la maxim de tot spatiul disponibil.


Atunci cand exista doi copii in familie, una din solutii o reprezinta paturile suprapuse. Si pe buna dreptate. Unde sa incapa doua paturi obisnuite sau doua birouri intr-un spatiu atat de mic? Greu de spus. De aceea solutia ideala o reprezinta tocmai aceste modele de mobilier, care au si spatiu de depozitare atat pentru hainele celor mici, cat si pentru cartile si caietele pentru scoala.

O alta posibilitate de a economisi spatiu este amenajarea locului pe care il ofera peretele cu geamul. Putini aleg sa-l foloseasca, gandindu-se ca nu fac altceva decat ca acopera singura sursa de incalzire, impiedicand astfel dispersarea ei in incapere. Dar avand in vedere ca acum exista solutii de incalzire prin pardoseala, acesta nu mai este un impediment. Un birou poate ocupa cu prisosinta un astfel de loc. Tocmai din acest motiv v-am pregatit cateva idei de amenajari interioare astfel incat sa va convingeti si de functionalitatea unui astfel de spatiu.

In ziua de astazi exista o multime de firme care confectioneaza piese de mobilier, acest lucru oferindu-va posibilitatea de a le comanda in functie de amenajarile pe care vreti sa le realizati. Iata!


amenajari interioare 7

amenajari interioare 8

amenajari interioare 9

amenajari interioare 10

amenajari interioare 11

amenajari interioare 12

amenajari interioare 13

amenajari interioare 14

amenajari interioare 15

amenajari interioare 16

amenajari interioare 17

amenajari interioare 18

amenajari interioare 19

amenajari interioare 21

amenajari interioare 22

amenajari interioare 23

amenajari interioare 24

amenajari interioare 25

amenajari interioare 1

amenajari interioare 2

amenajari interioare 3

amenajari interioare 4

Extraordinary White Green Bunk Kids Bed Plans Design Ideas

amenajari interioare 6

via