Cum amenajam balconul cu mobilier din paleti – Idei si solutii practice

0
2592

Cum amenajam balconul cu mobilier din paleti – Idei si solutii practice

Prea mic pentru a investi intr-un mobilier soficticat, balconul este incaperea pe care o lasam in coada listei din punct de vedere al amenajarilor. Sau mai bine spus nu ii acordam atentia necesara. Insa il putem amenaja chiar daca nu este un spatiu atat de generos pe cat ni l-am dori. Ramaneti asadar alaturi de noi pentru a vedea, prin intermediul acestor imagini, cum putem amenaja eficient si cu bani putini un astfel de spatiu.


Cum sa amenajam eficient balconul – Idei de mobilier din paleti

Si noi ne-am intrebat cum poate fi amenajat eficient un balcon inchis de exemplu, fara a investi o multime de bani. Solutia pe care am gasit-o este una practica si convenabila din punct de vedere financiar. Respectiv mobilierul din paleti. Sunt ieftini si se gasesc in multe centre care comecializeaza astfel de marfuri.

balconul balconul

Accesorii colorate pentru balcon – Idei de amenajari in nuante vesele

Pentru a conferi balconului un aer cat mai placut, parerea noastra ar fi ca nu trebuie sa lipseasca din decor accesoriile. Accesorii precum pernute fantezie, huse colorate sau diverse obiecte decorative. Obiecte precum felinarele de exemplu.

balconul balconul balconul balconul balconul

 

Cum sa amenajam eficient tot spatiul din balcon – Idei de amenajari ieftine

Cum sa amenajam eficient tot spatiul din balcon? Ei bine, va dam noi cateva idei. Ca de exemplu masutele pentru cafea. Confectionate din paleti, masutele reprezinta o solutie ieftina de mobilier functional. In afara de acest lucru, ele confera balconului un aer cat mai natural, evident daca preferati stilul rustic ca stil de amenajari.


Daca v-au placut aceste idei de amenajari cu mobilier din paleti, nu uitati ca le puteti comenta pe pagina noastra de facebook.

Si pentru ca vrem sa incheiem intr-o nota amuzanta, s-ar parea ca acest tip de mobilier este mai confortabil pentru animalutele de companie decat pentru noi. Iata!

sursa foto