Cum amenajam curtea cu alei betonate – idei practice

0
2865

Cum amenajam curtea cu alei betonate – idei practice

Nici bine nu a venit caldura ca ati si deschis lista cu amenajarile exterioare de anul acesta. Nu-i asa? Si pentru ca orice curte are nevoie de niste alei betonate, iata cateva proiecte pe care le-ati putea realiza si singuri, fara a mai solicita ajutorul cuiva de specialitate. Nici n-ar fi nevoie, deoarece in imaginile de astazi gasiti cam tot ce va intereseaza.


In speranta ca v-ati creionat in minte un plan asupra felului in care vreti sa arate curtea voastra in aceasta vara, iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmati:

Mai intai ar trebui sa va procurati din comert o matrita, exact ca cea din imaginile de astazi. Trebuie sa pecizam faptul ca exista o multime de firme foarte cunoscute care comercializeaza astfel de unelte, firme pe care le gasiti cu o simpla cautare pe internet.

Nu putem sa va spunem compozitia din care este preparat materialul care se toarna in aceste forme, deoarece nici noi nu o stim, dar avem convingerea ca exista persoane apropiate voua care v-ar putea sfatui din acest punct de vedere. Cert este ca se foloseste, ciment in amestec cu apa, nisip si sort.


Ultima etapa este sa alegeti locul din curte pe care vreti sa-l infrumusetati cu astfel de alei turnate. Va lasam asadar sa va inspirati din aceste idei practice. Priviti

 

alei betonate

 

alei betonate

 

 

alei betonate

alei betonate

sursa foto