Cum amenajam gradina cu figurine realizate din pietre de rau

0
7958

Cum amenajam gradina cu figurine realizate din pietre de rau

Trebuie sa va marturisim ca ne face o deosebita placere sa va prezentam idei pentru amenajarea gradinii si stiind cat de mult v-au placut articolele noastre cu astfel de subiecte, ne-am gandit sa va supunem atentiei cateva proiecte foarte frumoase si inedite in acelasi timp,  astfel incat sa va starnim interesul de a le realiza. Iata ca astazi vom vorbi despre amenajarea gradinii cu figurine realizate din pietre de rau si cum pietre sunt peste tot, iata ca vi le puteti procura cu mare usurinta.


Numai ca proiectele de astazi necesita putin timp si nu sunt chiar asa usor de realizat, insa cu putina indemanare veti reusi cu siguranta. Asadar daca vreti sa fiti cat mai originali in materie de amenajari exterioare, puteti alege un proiect din cele prezentate in acest articol, sa va procurati materia prima adica pietrele si sa va apucati de treaba. Ce puteti realiza din ele? Niste figurine foarte frumoase care intruchipeaza animale simpatice si dragalase cum sunt pisicile sau cateii. Insa pentru a le finaliza mai aveti nevoie si de cateva accesorii precum bucati de metal sau sarma, din care sa confectionati labutele sau urechiusele si suntem aproape siguri ca vor iesi niste decoratiuni pentru gradina foarte frumoase si originale in acelasi timp.

N-o sa incheiem articolul fara a va intreba care proiect v-a placut cel mai mult iar raspunsurile voastre le asteptam la rubrica de comentarii a paginii Do It Yourself.

cum amenajam gradina 1

cum amenajam gradina 2

cum amenajam gradina 3

cum amenajam gradina 4

cum amenajam gradina 5

cum amenajam gradina 6

cum amenajam gradina 7

cum amenajam gradina 8

cum amenajam gradina 9

cum amenajam gradina 10

via