Cum amenajam in curte un loc acoperit pentru uscatul rufelor – Idei practice

0
9467

Cum amenajam in curte un loc acoperit pentru uscatul rufelor – Idei practice

Avantajul de a locui la curte nu ne-a scutit nici macar pe noi de amenajarea unui spatiu pentru uscatul rufelor. De cele mai multe ori alegem pentru asta un loc ferit, in spatele casei, deoarece nimanui nu i-ar placea sa-si strice vederea de ansamblu cu niste sarme pentru rufe. Cu siguranta v-ati dat seama care este subiectul de astazi. Este un articol al carei tema speram sa va placa, respectiv idei practice despre organizarea locului pentru uscatul rufelor.


Am mentionat mai inainte de avantajul de a locui la curte. Nu intamplator am facut asta, deoarece spatiul generos din jurul casei ne permite o multime de amenajari. Dar acest privilegiu are si momente neplacute, daca ne veti da voie sa folosim aceasta expresie. Un moment neplacut este atunci cand o scurta ploaie de vara ne uda rufele abia puse la uscat. Ei bine, pentru asta exista o sumedenie de idei practice. Spre exemplu, un mic acoperis construit deasupra sarmelor ar putea sa ne scuteasca de asemenea momente neplacute, inevitabile de altfel.

Idei practice de a acoperi sarmele pentru uscatul rufelor cu o prelata impermeabila.

idei practice

Idei practice de acoperisuri pentru sarmele de rufe

Cu siguranta ne veti spune ca nu se justifica efortul de a amenaja un loc acoperit in curte pentru uscatul rufelor, mai ales ca se gasesc in comert o multime de suporturi pentru asta, insa experienta ne spune ca nu toate sunt la fel de rezistente pe cat s-ar crede.

Copertina confectionata din placi de policarbonat. O idee buna spunem noi.


idei practice

Idei practice de umbrelute rotative acoperite cu prelata.

idei practice idei practice

Constructie din placi de policarbonat.

Pergola ca spatiu acoperit pentru uscatul rufelor.

Daca v-a placut acest articol si aveti prieteni care locuiesc la curte, nu uitati ca puteti impartasi cu ei aceste idei practice.


sursa foto