Cum amenajam o terasa mai putin spatioasa – 20 de idei practice

0
1669

Cum amenajam o terasa mai putin spatioasa – 20 de idei practice

A locui la curte este un privilegiu. Dar si o munca in plus. Sapatul pamantului, taiatul copacilor, ingrijirea straturilor cu legume sau amenajarea terasei, toate fac parte din multitudinea de activitati pe care le desfasuram pe langa casa. Si daca tot am amintit de terase, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa dezvotam putin acest subiect, prezentandu-va o serie de idei practice despre felul cum pot fi amenajate, astfel incat sa dispunem de tot confortul dorit si de a petrece momente placute in compania celor dragi.


Dar ce facem daca terasa nu este suficient de spatioasa pentru a realiza toate amenajarile pe care ni le dorim? Nimic mai simplu. Ne inspiram din aceste idei frumoase pe care le-am pregatit in acest articol.

Cu un mobilier adecvat, imaginea terasei poate surprinde placut orice privitor. Dar mai inainte de a fi placut surprinsi de aceste privelisti minunate, putem vorbi de confort si este cel mai potrivit cuvant pentru locul in care ne odihnim dupa o zi de munca sau pur si simplu admiram natura inconjuratoare.

Multe din aceste amenajari nu contin decat niste bancute asezate sub forma literei U, ceea ce e bine spunem noi, deoarece lasa suficient spatiu si pentru ghivecele cu flori, spre exemplu.


Nelipsitele umbrelute care ne adapostesc de soare fac parte si ele dintr-un astfel de decor, dar si piese de mobilier precum cele din ratan, special concepute pentru exterior sau cele confectionate din paleti.

Intr-un astfel de spatiu este loc si pentru un mic iaz. Daca nu ne credeti va invitam sa urmariti aceste idei practice si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

 

idei practice

idei practice

idei practice

Profitati de pomii din curte, amenajand in jurul lor terase cu adevarat spectaculoase si unice.


idei practice

sursa foto