Cum alegem mobila cand avem o familie mare si un spatiu pentru locuit mic?

0
204

Cum alegem mobila cand avem o familie mare si un spatiu pentru locuit mic?

O familie mare inseamna multe bucurii, dar in acelasi timp ne punem intrebari atunci cand dorim sa amenajam obiectele de mobilier intr-un spatiu pentru locuit mic.


Fie ca esti tanar si nu ai posibilitatea de a-ti achizitiona o locuinta mai mare, fie ca ai deja o familie numeroasa si spatiul pentru locuit pe care il detineti deja este destul de micut, ideile din urmatorul articol sunt perfecte pentru fiecare dintre voi.

Aranjarea patului

Este vorba de aranjarea patului intr-o incapere destul de micuta. Cum facem ca in camera copiilor sa avem destul loc pentru ca acestia sa poata sa se bucure si de un spatiu de joaca, oricat de mic ar fi el, dar si de un loc in care sa doarma si sa poata avea fiecare intimitatea lui? Asa cum sugereaza si poza de mai jos, este o idee foarte buna sa amenajam acele paturi suspendate. Ele ne vor ajuta sa economisim spatiul si sa fim eficienti.

 

spatiu-pentru-locuit-mic-2

Idei ingenioase

Pe masura ce crestem si ne maturizam, simtim nevoia sa avem un spatiu al nostru in care sa ne relaxam. Atunci cand nu avem decat un singur dormitor in camera, nu exista decat solutia unui pat care se poate strange. Pentru ca nu exista posibilitatea excluderii unui pat dintr-un dormitor, noua aceasta idee ni se pare geniala si perfecta de pus in aplicare. Voi ce spuneti?


spatiu-pentru-locuit-mic-3

spatiu-pentru-locuit-mic-4

spatiu-pentru-locuit-mic-5

Foloseste inaltimea camerei in avantajul tau

Daca spatiul pe care il detii este destul de inalt, poti folosi acest lucru in avantajul tau. Amenajezi in partea de sus un spatiu de dormit, la care sa ajungi cu ajutorul unei scari elegante si finute. Daca va plac ideile traznite si proiectele creative, acesta este momentul sa va puneti imaginatia la incercare!

spatiu-pentru-locuit-mic-6

spatiu-pentru-locuit-mic-7

spatiu-pentru-locuit-mic-8

spatiu-pentru-locuit-mic-9

spatiu-pentru-locuit-mic-10

spatiu-pentru-locuit-mic-11

spatiu-pentru-locuit-mic-12

spatiu-pentru-locuit-mic-13

spatiu-pentru-locuit-mic-14

spatiu-pentru-locuit-mic-15

via