Cum confectionam din paleti mobilier de gradina – Proiecte creative

0
8178

Cum confectionam din paleti mobilier de gradina – Proiecte creative

Oricine are putina indemanare poate transforma paletii din lemn in mobilier de gradina. Din punctul nostru de vedere pare o idee destul de buna. In primul rand pentru ca nu genereaza niste costuri exagerate. Iar in al doilea rand pentru ca acest tip de mobilier este cat se poate de practic. Asadar daca sunteti in cautarea unor piese de mobilier pentru gradina, si asta pentru ca in aceasta perioada toata lumea vaneaza reducerile, poate ca nu ar fi rau sa va aruncati mai intai o privire peste aceste proiecte creative din paleti.


Cum transformam paletii din lemn in mobilier de gradina

Dupa parerea noastra si dupa imaginile din acest articol, nu ar fi prea greu sa transformam niste paleti in mobilier pentru terasa sau pentru gradina. De exemplu, pentru a confectiona o canapea, avem nevoie de aproximativ 12 paleti de calitate. Optional pentru a completa setul de mobilier, mai avem nevoie de inca patru paleti pentru piese suplimentare, precum o masuta pentru cafea sau doua scaune.

De ce este important sa protejam lemnul din care sunt facuti paletii

Toata lumea stie cum arata paletii din lemn. Ei bine, lemnul folosit la confectionarea lor este de o calitate inferioara, lemn care are nevoie de o minima intretinere. Asta in cazul in care preferam sa-i achizitionam pe cei mai ieftini, pentru ca sunt si paleti de calitate. Cum spuneam, au nevoie de o minima intretinere, pentru a le conferi rezistenta in timp. Ce inseamna asta? Nimic deosebit. Inainte de a-i transforma in piese de mobilier, indicat ar fi sa aplicam un strat de lac incolor sau un strat de vopsea.

Accesorii care invioreaza acest tip de mobilier de gradina

Un lucru este cert. Avem nevoie si de o serie de accesorii, indispensabile de altfel. Confectionate din materiale colorate si rezistente, husele, caci despre ele este vorba, transforma tot ansamblul intr-unul practic si confortabil. Iata!


mobilier de gradina mobilier de gradina mobilier de gradina mobilier de gradina

sursa foto: Pinterest