Cum confectionam un om de zapada din sosete? Aflam din aceste idei creative

0
3384

Cum confectionam un om de zapada din sosete? Aflam din aceste idei creative

Poate va suna neinteresant, dar aflati ca din sosetele albe se pot confectiona niste obiecte decorative amuzante ca infatisare, dar in ton cu sarbatorile de iarna, sub forma unor oameni de zapada. Aflam asadar din aceste idei creative, cum confectionam mici decoratiuni cu tematica.


Dupa cum bine ati presupus din titlul acestui articol, dar si din scurta noastra introducere, principalele accesorii sunt sosetele albe sau de ce nu si manusile. Ramase desperecheate sau pur si simplu pentru ca nu mai pot fi purtate din diverse motive, astfel de articole vestimentare sunt ideale pentru a fi transformate in oameni de zapada decorativi.

Asadar, daca aveti si voi sosete desperecheate, sau daca nu aveti puteti sa cumparati o pereche din magazin, si vreti sa confectionati niste obiecte decorative amuzante, iata in imaginile de mai jos cateva tutoriale care va arata cum sa incepeti un astfel de proiect creativ.

Pe langa accesoriile descrise mai sus, mai aveti nevoie de putin orez, de cateva ace cu gamalia colorata, de o fasie de material moale, niste ata alba si cativa nasturi.


Modul de lucru este simplu. Taiati partea lunga a sosetei (de aceea aveti nevoie de niste sosete de marime medie) legati cu ata alba unul din capete, umpleti soseta cu orez, modelati cu mainile in asa fel incat sa obtineti doua parti de marimi diferite si legati la mijloc. Pe capul micului om de zapada, asezati cealalta parte de soseta, exact ca pe o caciulita. La gat puteti lega o fasie de material moale, pe post de fular. Infingeti acele cu gamalie, in asa fel incat sa dati expresivitate chipului.

Insa cel mai bine ar fi sa urmariti imaginile de mai jos dar si filmuletul video pe care vi l-am pregatit la sfarsitul acestui articol. Priviti!

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative


sursa foto