Cum construim din paleti casute de joaca pentru cei mici – Idei practice

0
9853

Cum construim din paleti casute de joaca pentru cei mici – Idei practice

Daca nu stiati va spunem noi ca paletii din lemn au dimensiunea necesara pentru a realiza din ei casute de joaca pentru cei mici. Este lesne de inteles ca nu putem vorbi de calitate, deoarece lemnul folosit la confectionarea lor este din resturi. Iar asta nu ii face buni decat pentru depozitat si transportat marfa pe ei. De asemenea nu putem vorbi de cele mai reusite constructii din lemn. Insa dupa parerea noastra, paletii din lemn sunt ideali pentru proiecte practice, exact ca cele de astazi. Si veti vedea in imaginile de astazi de ce am afirmat acest lucru.


Reciclam paletii din lemn transformandu-i in casute de joaca pentru copii

Ideea de a transforma paletii din lemn in mobilier de gradina sau in casute de joaca pentru cei mici pare a fi una destul de buna, deoarece nu genereaza costuri exagerat de mari. Paletii din lemn se pot achizitiona cu usurinta din multe centre care le confectioneaza si le comercializeaza.

casute de joaca casute de joaca

Idei de a decora casutele confectionate din paleti

Cum ar arata aceste casute daca nu ar fi cat mai colorate? Va spunem noi. Nu ar fi frumoase. De aceea aplicarea unui strat de vopsea colorata nu ar face altceva decat sa le inveseleasca din punct de vedere estetic si le-ar face mai atragatoare pentru cei mici. Dar nu doar culorile i-ar determina pe cei mici sa se joace cu placere. Piesele de mobilier din plastic nu ar trebui sa lipseasca din decor.

casute de joaca

Sunt o multime de idei in acest articol de a refolosi paletii din lemn intr-un mod creativ, prin urmare va lasam sa le descoperiti prin intermediul imaginilor de mai jos, astfel incat atunci cand intrati in posesia unui astfel de obiect, sa stiti ce sa faceti cu el.


sursa foto: pinterest