Cum decoram borcanele din sticla cu sclipici – Idei creative cu iz de sarbatoare

0
3794

Cum decoram borcanele din sticla cu sclipici – Idei creative cu iz de sarbatoare

Daca ati aflat recent, dintr-un articol postat pe pagina noastra de facebook, cum puteti decora niste sticle din sticla cu motive de sarbatoare, astazi va supunem atentiei aceste idei creative, idei care va arata cum puteti decora niste borcane.


Asadar, pentru ca vremea preparatelor pentru iarna s-a terminat si aveti camara plina, puteti folosi borcanele care v-au ramas la realizarea unor decoratiuni inedite, iar cand spunem inedite ne referim la aspect bineinteles.

Prin urmare, ce parere aveti de modul de a le transforma in decoratiuni cu motive de iarna cu ajutorul unor accesorii precum sclipiciul sau spray-urile colorate? Fara a astepta un raspuns din partea voastra, deoarece il intuim, nu putem trece mai departe fara sa amintim din accesoriile necesare unor astfel de proiecte creative.

In primul rand aveti nevoie de o substanta pentru lipit, obligatoriu fluida, nu neaparat si transparenta, deoarece trebuie sa o aplicati pe borcan cu ajutorul unei pensulite, apoi aveti nevoie de sclipici, asta in cazul in care vreti sa realizati niste decoratiuni stralucitoare, iar in cazul in care vreti doar sa le vopsiti, puteti folosi un spray colorat.


Pentru a realiza niste decoratiuni deosebite, sugestia noastra ar fi, ca in loc de sclipici, sa folositi zahar sau sare grunjoasa, deoarece desi sunt doua ingrediente folosite in bucatarie, imita cu fidelitate zapada. Iata cum!

Este inutil sa repetam la nesfarsit ca sunt niste proiecte usoare, deoarece asa si este, iar faptul ca primim de la voi o multime de fotografii cu proiecte pe care le-ati realizat de-a lungul timpului, inspirandu-va din ideile prezentate de noi, ne intareste convingerea ca nu sunt atat de greu de realizat pe cat s-ar parea la prima vedere.

Priviti si va inspirati din aceste idei creative!


idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

sursa foto