Cum decoram cadourile cu fundite colorate – Invatam din aceste idei practice

0
1255

Cum decoram cadourile cu fundite colorate – Invatam din aceste idei practice

Oriunde pasim auzim melodia care ne spune ca vin sarbatorile. Asa este. Urmeaza o perioada care ne place pentru ca primim sau daruim din suflet cadouri pentru cei dragi. Iar atunci cand ne-am propus sa oferim un cadou, cei mai multi dintre noi nu apelam la vreun specialist in domeniu pentru a-l impacheta, ci facem asta singuri. Este normal acum sa va intrebati care este tema de astazi. Va spunem noi. Este vorba despre felul cum ornam cadourile cu fundite colorate. Iata asadar un bun prilej de a invata cum se accesorizeaza cutiile cu surprize.


Accesorizam cutiile cu cadouri cu fundite colorate

Este lesne de inteles ca pentru marea majoritate a proiectelor creative avem nevoie de accesorii. Accesoriile sunt cele care infrumuseteaza obiectele decorative si le personalizeaza. Asadar, daca vrem sa personalizam un cadou o putem face intr-un mod cat se poate de simplu. De exemplu cu ajutorul funditelor colorate. Dar stim cum sa le realizam? Evident ca da, deoarece am invatat asta inca din copilarie. Insa pentru ocaziile speciale avem nevoie de fundite ceva mai stilizate.

Cadouri speciale – Idei de a le decora cu fundite colorate

Micile detalii precum funditele colorate colorate, despre care va vorbeam mai inainte, fac din cadoul respectiv unul special. Dar mai sunt si alte metode de a accesoriza cutiile cu surprize. Ca de exemplu imbracate in materiale diafane. Organza este un asemenea material. Este ieftin si se gaceste in toate magazinele cu metraj. Iata!

La final, un globulet mic si stralucitor va desavarsi aspectul. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa rasfoiti imaginile de mai jos pentru a vedea ca nu am exagerat deloc.


Iar daca aveti si voi idei de a accesoriza cadourile pentru cei dragi, nu uitati ca le puteti impartasi cu noi postand comentarii pe pagina noastra de facebook.

fundite colorate fundite colorate fundite colorate fundite colorate fundite colorate fundite colorate

sursa foto: Pinterest