Cum decoram canile folosind un amestestec de apa si oja de unghii – pas cu pas

0
698

Cum decoram canile folosind un amestestec de apa si oja de unghii – pas cu pas

Nu stim daca se anunta un weekend ploios, dar daca v-ati hotarat sa ramaneti in casa, iata ce proiecte va propunem sa realizati la sfarsit de saptamana. Sa decorati canile si cescutele de cafea cu ajutorul ojei de unghii, schimbandu-le clasica infatisarea.


Iar pentru a le realiza nu aveti nevoie decat de putina oja de unghii, apa si un vas pe care sa-l sacrificati. Ca si sugestie, pentru a nu strica un vas bun, va sfatuim sa va procurati acele tavite din aluminiu de unica folosinta, care se utilizeaza la copt prajituri. Puteti face chiar combinatii de culori si nu trebuie decat sa urmariti tutorialele din acest articol, pe care vi le explicam pas cu pas.

Considerand ca primul pas l-ati facut deja, adica v-ati procurat un vas pentru a realiza amestecul, de acum incolo este cat se poate de simplu.

oja-de-unghii-7

Al doilea pas:

Umpleti vasul cu apa, dupa care alegeti oja de unghii in nuanta care va place si pe care doriti sa o folositi la decorarea canilor sau a cescutelor. Parerea noastra ar fi sa alegeti canile de culoare alba deoarece contrastul va fi unul spectaculos.


oja-de-unghii-8

oja-de-unghii-4

Al treilea pas si ultimul:

Invartiti usor cu o scobitoare amestecul realizat si treceti prin solutia obtinuta partea de cana pe care vreti sa o decorati. Indiferent de proiectul ales, nu v-ar lua mai mult de cateva minute sa-l realizati.

oja-de-unghii-9

oja-de-unghii-5

Va mai propunem o varianta simpla. Puneti cateva picaturi de oja pe marginea de jos a cestii si suflati printr-un pai spre ele. Picaturile se vor dispersa ca intr-un model. Singurul sfat pe care vi-l putem da, este acela de a umbla cu grija pentru a nu murdari totul in jurul vostru.

oja-de-unghii-1

Daca gasiti interesante proiectele de astazi si aveti curajul sa le puneti in aplicare, noi va dorim spor la treaba, dar neaparat sa ne trimiteti si noua imagini cu ceea ce ati reusit sa faceti.


oja-de-unghii-3

oja-de-unghii-6

oja-de-unghii-10

oja-de-unghii-11

via