Cum decoram platourile cu bucate de sarbatori – 10 idei practice

0
2749

Cum decoram platourile cu bucate de sarbatori – 10 idei practice

Nu trecem la subiectul de astazi fara sa mentionam faptul ca ne face o deosebita placere sa aflam ca v-a placut workshop-ul nostru cu decoratiuni de Craciun. Suntem convinsi ca toti cei prezenti au avut parte de multe momente frumoase si relaxante intr-o atmosfera placuta, decorand si creandu-si propriile ornamente de iarna din tot felul de obiecte de sezon. Iar noi ceilalti, doar ne-am bucurat si am fost alaturi de ei urmarind scurtele interventii in direct.


Dar sa revenim la proiectele noastre de astazi si va spunem ca schimbam putin registrul prezentandu-va cateva idei de a decora platourile cu bucate pentru masa de Craciun.

Asadar, fie ca alegeti platouri cu fructe de sezon, fie ca alegeti diverse preparate traditionale, tot bine este pentru ca vor arata nemaipomenit in farfurii. Si pentru a fi in ton cu spiritul sarbatorilor de iarna, iata cateva idei practice de a le decora sub forma unor braduti, dar si sub forma binecunoscutului personaj Mos Craciun.

Si pentru ca este o treaba destul usoara dar migaloasa, va sfatuim sa va inarmati cu multa rabdare, deoarece finalul nu poate fi decat unul spectaculos, iar daca voi nu aveti timp, ii puteti ruga pe cei mai tineri membri ai familiei sa va ajute sa le decorati.


Nu va mai retinem si va lasam sa urmariti ideile practice din articolul de astazi, cu promisiunea ca vom reveni si cu alte articole de genul acesta, spre bucuria cititoarelor noastre. Iata!

Un Mos Craciun din rosii, castraveti si cateva felii de morcovi, va atrage cu siguranta atentia!

idei practice

Daca ati ales preparate din branza, iata un mod interesant de a folosi migdalele pentru a da acea forma de con de brad!

idei practice

idei practice

Si un bradut realizat din brocoli este o idee buna!

idei practice

idei practice

Dar si unul din kiwi!

idei practice

 

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto