Cum decoram si amenajam practic si eficient o baie micuta

0
430

Cum decoram si amenajam practic si eficient o baie micuta

In articolul de astazi va aratam cum decoram si amenajam o baie mica, indiferent ca folosim nuante inchise sau nuante deschise la culoare. Incaperile micute pot fi o adevarata bataie de cap atunci cand vine vorba de design si ornamente. Cu toate acestea, cu putina imaginatie si cu un plan bine pus la punct inca de la inceput, putem sa ne bucuram de o baie micuta, amenajata eficient.


Baile micute pot fi amenajate atat in nuante inchise, cat si in culori deschise. Baile sunt acele incaperi din casa noastra in care ne facem igiena pentru o noua zi de munca. De asemenea, aici ne relaxam zilnic cu un dus sau o baie fierbinte si ne bucuram de cateva momente placute.

Amenajarea unei bai mici

O baie mica de apartament poate fi amenajata eficient astfel incat sa nu fie incaperea prea aglomerata. Spatiul de sub chiuveta poate fi utilizat pentru a amenaja aici un dulapior mic.

De asemenea, in locul cazii poti opta pentru o cabina de dus pentru a economisi spatiu.


Cum decoram si amenajam o baie in culori inchise

Nuantele inchise nu trebuie sa ne sperie atunci cand vine vorba de amenajarea baii. Aceste culori sunt ideale pentru casa ta, fiind perfecte atat pentru perete, cat si pentru mobilier. De exemplu, in galeria foto de mai jos va prezentam nuantele inchise transpuse atat in decoratiuni, cat si in piesele de mobilier.

Un perete de accent vopsit intr-o culoare inchisa poate fi ideal pentru baia ta micuta. Acesta iese in evidenta, insa fara sa micsoreze incaperea.

De asemenea, o alta modalitate de a include nuantele inchise in incaperea ta este pardoseala de alta culoare. O pardoseala de un albastru inchis intr-o baie micuta poate fi ideala pentru a scoate in evidenta incaperea.


Fii eficace cu ajutorul acestor idei de depozitare intr-o baie mica

sursa foto: Pinterest