Cum decoram si infrumusetam recipientele din sticla – Idei creative

0
2493

Cum decoram si infrumusetam recipientele din sticla – Idei creative

Daca ar fi sa facem un mic inventar, cu siguranta vom gasi o multime de lucruri carora le putem schimba infatisarea intr-o clipa. Este lesne de inteles ca am exagerat cand am spus intr-o clipa, dar cu siguranta nu ne-ar lua foarte mult timp sa le realizam. Ei bine, daca vreti sa stiti despre ce proiecte este vorba, va spunem doar atat. Recipiente din sticla. Mai precis, felul cum decoram recipientele din sticla in asa fel incat sa le facem si mai atragatoare din punct de vedere estetic.


Cum decoram recipientele din sticla – Accesorii necesare

Cum decoram recipientele din sticla, dar mai ales ce putem face cu niste pahare ramase descompletate, aflam din acest articol. Dar mai inainte de asta sa enumeram accesoriile de care vom avea nevoie. Accesorii care in realitate sunt doar doua. O rola de banda adeziva si un spray colorat sunt singurele obiecte necesare unor astfel de proiecte creative. Optional, in locul benzii adezive putem folosi elastici de diferite grosimi.

Cum folosim accesoriile pentru a decora recipientele din sticla – Mode de lucru

Am spus despre multe proiecte ca sunt usor de realizat. Si de data aceasta afirmam acelasi lucru. Prin urmare haideti sa vedem ce pasi ar trebui sa urmam.

Pasul 1:


Se taie cat mai multe bucati de banda adeziva si se lipesc pe recipientele din sticla, dar nu oricum ci dupa un model anume.

Pasul 2: Se acopera gura recipientului cu o folie din plastic si se pulverizeaza un strat de vopsea colorata.

Pasul 3: Pentru a crea modele interesante din punct de vedere estetic si dupa sugestia pe care am facut-o mai inainte, in loc de banda adeziva se pot folosi elastici de diferite grosimi. Iata cum in imaginile de mai jos.


Idei de a decora vazele din sticla.recipientele din sticla recipientele din sticla recipientele din sticla

sursa foto: Pinterest