Cum eficientizam spatiul destinat calcarii rufelor – Idei de amenajari

Cum eficientizam spatiul destinat calcarii rufelor – Idei de amenajari

Chiar daca nu ne place, calcatul rufelor este o activitate gospodareasca, daca nu zilnica cel putin periodica. Printre altele, a calca rufe inseamna a avea o casa ingrijita, frumoasa si nu in ultimul rand ordonata. Asadar, daca va asteptati cumva ca in acest articol sa gasiti secrete despre cum se calca sau cum se impaturesc hainele, va inselati. Tema de astazi este despre cum amenajam spatiul destinat calcarii rufelor, astfel incat sa trecem si aceasta indeletnicire pe lista activitatilor placute si nu pe lista celor pe care le facem de nevoie. Urmarim prin intermediul acestor imagini, 22 de idei de amenajari.


Economisim timp intr-un spatiu bine organizat – Idei de amenajari

Amenajarea in cadrul unei locuinte a unui spatiu destinat calcarii rufelor este absolut necesar. In primul rand pentru confortul nostru, iar in al doilea rand pentru ca putem economisi o multime de timp pretios. Este mult mai comod sa avem un loc special amenajat, decat sa calcam hainele in graba pe masa din sufragerie sau si mai rau, pe jos.

Cum amenajam un spatiu destinat calcarii hainelor de zi cu zi – Idei de amenajari

Nu ar fi o problema amenajarea unei incaperi intr-o casa construita pe pamant, incapere in cadrul careia sa se regaseasca o masina de spalat, una pentru uscarea rufelor dar si un loc pentru calcat. Problema o reprezinta spatiile mici, asa cum sunt apartamentele de la bloc. Ei bine, si intr-un caz si in altul avem idei de amenajari care sa satisfaca toate aceste nevoi.

Idei de amenajari pentru spatii mici

Oglinda este un accesoriu util si necesar in orice casa. Dar ce legatura are un astfel de obiect cu tema noastra de astazi? Are. Spatiul din spatele oglinzii este un spatiu ideal pentru a incorpora o masa de calcat. Incadrate intr-un suport cu usa culisabila, rezolvam doua probleme dintr-o data. Exemplele de mai jos vorbesc de la sine.


idei de amenajari idei de amenajari idei de amenajari idei de amenajari idei de amenajari

sursa foto: Pinterest

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI