Cum folosim oja de unghii la decorarea paharelor – idei creative

0
658

Cum folosim oja de unghii la decorarea paharelor – idei creative

Daca v-ati hotarat sa ramaneti in casa, adapostiti de gerul de afara, iata ce proiecte va propunem sa realizati intr-o astfel de dupa-amiaza. Sa decorati pahare de apa, invechite ca si model si de a caror infatisare v-ati plictisit, cu ajutorul ojei de unghii sau a markerelor permanente.


Iar pentru a realiza proiectele de astazi veti avea nevoie doar de putina oja, apa si un vas pe care sa-l sacrificati. Puteti face combinatii din mai multe nuante de oja, iar pentru asta nu trebuie decat sa urmariti tutorialele de mai jos.

oja

oja

oja

oja

oja

Sau si mai simplu, le puteti picta cu ajutorul markerelor permanente.

Indiferent de proiectul ales, tot bine este, pentru ca nu v-ar lua mai mult de cateva minute sa-l realizati, gandindu-ne ca a amesteca putina apa in care sa dizolvati cateva picaturi de oja nu ar fi prea greu.


Va marturisim ca preferatele noastre sunt paharele de apa pictate cu motive de sarbatoare, proiect pe care vi-l recomandam cu mare drag, asta doar daca aveti rabdare sa desenati stelute si braduti pe ele.

Daca gasiti interesante si inedite proiectele de astazi si aveti timpul necesar sa le puneti in aplicare, noi va dorim spor la treaba, dar neaparat sa ne trimiteti si noua imagini cu ceea ce ati reusit sa faceti. Priviti!

oja

 

oja

sursa foto