Cum impachetam o sticla de vin – idei practice. Tutorial video

0
4789

Cum impachetam o sticla de vin – idei practice. Tutorial video

Atunci cand mergem in vizita la cineva si nu avem nici o idee de cadou, o sticla de vin este cea mai potrivita alegere. Ca si bomboanele de altfel. Dar o sa ramanem la prima alegere, iar daca vrem sa ne prezentam intr-un mod cat mai elegant si cat mai rafinat, nu ar fi rau sa aflam cateva idei practice de impachetat cadouri.


Asadar daca vreti sa surprindeti pe cineva cu o sticla de vin impachetata cat mai ingenios, urmariti cele cateva idei practice din cadrul acestui articol. Iar daca nu stiti cum sa pliati hartia va aratam noi prin intermediul imaginilor de astazi, mai ales ca am pregatit si un tutorial video care va dezvaluie pasii pe care ar trebui sa-i urmati pentru reusita unui astfel de proiect.

Dar mai intai de asta va spunem cateva din accesoriile de care veti avea nevoie: 2 coli de hartie de culori diferite, putina banda adeziva transparenta tip scotch si o bucata de panglica asortata la culoare cu hartia.

idei practice

idei practice

idei practice

Persoanele mai nonconformiste pot opta pentru a impacheta cadoul intr-o imbracaminte confectionata sub forma unei maneci. Un papion legat de gatul sticlei va arata destul de interesant, spunem noi.


Asadar daca esti adeptul unui stil elegant, rafinat si inedit in acelasi timp, in materie de cadouri, iata ca puteti oferi unul pe cat de frumos pe atat de interesant.

Priviti si inspirati-va!

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto