Cum impachetam servetelele de masa intr-un mod elegant – Idei practice

0
1398

Cum impachetam servetelele de masa intr-un mod elegant – Idei practice

Exista momente, cand din lipsa de timp, nu mai tinem la eticheta si ornam masa pregatita pentru musafiri, fara a ne stradui prea mult. Asezam pe masa niste servetele din hartie sau din panza impachetate in forma de triunghi, punem tacamurile asa cum am invatat, cutitul in dreapta si furculita in stanga, farfuria in mijloc, si gata decorul. Avem dreptate? Prin urmare, daca vrei sa-ti impresionezi prietenii cu o masa frumos decorata, ne-am gandit ca te vor ajuta aceste idei practice, idei pe care le gasesti in acest articol.


Iata despre ce este vorba. Despre modul cum impachetam servetelele, in asa fel incat sa arate frumos pe masa pregatita special pentru ei. Iar unul dintre ele este sub forma de buzunar si este cat se poate de simplu de executat. Iar daca nu stiti cum, va aratam noi prin intermediul imaginilor de mai jos. Priviti!

Dar exista si modele mai frumoase, insa ceva mai complicate din punct de vedere al felului cum se impacheteaza, modele care necesita indemanare si pricepere. Insa cu putin exercitiu, noi spunem ca ar putea iesi ceva cu adevarat spectaculos. Nici de data aceasta nu trebuie sa va faceti griji, deoarece v-am pregatit o multime de tutoriale care va arata pasii pe care trebuie sa-i urmati.

Insa daca vreti cu adevarat sa va impresionati musafirii, ar trebui sa construiti si sa asezati pe masa un turn ( asa l-am denumit noi, dar poate fi asemanat si cu un ananas) din servetele. Si de data aceasta v-am pregatit tutoriale. Priviti!


Daca aveti impresia catusi de putin ca sunt greu de realizat, puteti ramane la varianta clasica, pentru ca tot bine vor arata pe masa.

Ti-au placut aceste idei practice? Nu uita sa le comentezi pe pagina noastra de facebook.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

 

sursa foto